شناسهٔ خبر: 71446975 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

کلاهبرداری با ترفند مهاجرت به قبرس در خراسان شمالی

بجنورد- فرمانده انتظامی گرمه از دستگیری فردی که با ترفند مهاجرت به قبرس از یکی از شهروندان مبلغ یک میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.

صاحب‌خبر -

سرهنگ محمدرضا قائمی نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر اینکه فردی با ترفند مهاجرت به قبرس با کمترین هزینه، از وی کلاهبرداری کرده است، بلافاصله رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه فرد کلاهبردار با جلب اعتماد شاکی مبلغ یک میلیارد ریال دریافت و پس از آن جوابگوی وی نبوده، افزود: با تلاش و اشرافیت اطلاعاتی کارشناسان پلیس فتا، فرد کلاهبردار شناسایی و طی رهگیری مبالغ کلاهبرداری شده در پوشش شرکت‌های جعلی، وجه شاکی عودت داده شد.

سرهنگ قائمی نژاد با اعلام اینکه اقدامات پلیس برای شناسایی متهمان احتمالی و ابعاد دیگر پرونده در حال انجام است، گفت: متهم بعد از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان گرمه با اشاره به اینکه پس از بازگشت مبلغ کلاهبرداری شده، تصریح کرد: افرادی که قصد عزیمت به خارج از کشور چه به صورت مسافرت چه جهت اقامت را دارند، می‌بایست از طرق قانونی اقدام نموده و به تبلیغات منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی اعتماد نکنند.