شناسهٔ خبر: 71442928 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

حماس زمان آزادی ۶ اسیر اسرائیلی را اعلام کرد

تسنیم : جنبش حماس از آزادی ۶ تن از اسرای اسرائیلی در چارچوب دور اول مبادله اسرا در روز شنبه خبر داد.

صاحب‌خبر -

خلیل الحیه، رئیس جنبش حماس در نوار غزه اعلام کرد: تصمیم گرفتیم ۶ نفر از اسرای رژیم اشغالگر اسرائیلی را شنبه تحویل دهیم.

وی همچنین گفت:این جنبش تصمیم گرفته است پنج شنبه اجساد 4 تن از اسرای رژیم صهیونیستی را تحویل دهد.

پیش از این یکی از رهبران فلسطینی امروز سه‌شنبه در مصاحبه با شبکه خبری المیادین از آزادی 6 اسیر رژیم صهیونیستی در روز شنبه خبر داد.

خبر مرتبط
هشدار به بی‌بی / آماده‌ایم به نتانیاهو درس تازه‌ای بدهیم

یکی از رهبران حماس، ضمن اعلام آمادگی این جنبش برای از سرگیری جنگ با رژیم صهیونیستی، گفت که حماس با قدرت در غزه حضور دارد.

به گفته این مقام فلسطینی، آزادی این اسرای اسرائیلی در ادامه مرحله اول مبادله اسرا انجام می‌شود و در جریان آن ۶ تن از اسرای اسرائیلی آزاد و جسد ۴ اسرائیلی هم تحویل مقامات اسرائیلی داده می شود.

به گفته این مقام فلسطینی،در ازای آزادی اسرای اسرائیلی، تعدادی از اسرای فلسطینی نیز آزاد خواهند شد.

این رهبر فلسطینی اظهار داشت که این موضوع پس از مشورت با میانجیگران قطری و مصری و همچنین با رهبری جنبش حماس در داخل انجام شده است.

وی افزود که در روش‌هایی تسهیل ورود تجهیزات سنگین (ماشین آلات سنگین برای آوار برداری)، کانکس‌ها و مصالح ساختمانی توافقی صورت گرفت که رژیم اسرائیل ورود آن‌ها را به تعویق انداخته بود.

در همین راستا «حازم قاسم»، سخنگوی جنبش حماس نیز در گفت‌وگو با شبکه خبری قدس گفت که اشغالگران همچنان ورود آنچه را که برای مردم فلسطین بر اساس پروتکل بشردوستانه توافق آتش‌بس ضروری است، به تعویق می‌اندازد.

خبر مرتبط
برکناری رئیس اسرا توسط محمود عباس / حماس واکنش نشان داد

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین قدورة فارس، رئیس هیئت امور اسرا را به دلیل موضع او در حمایت از حقوق اسرا و خانواده‌های شهدا برکنار کرد.

سخنگوی جنبش حماس  افزود که تماس‌های زیادی بین میانجی‌ها برای وادار کردن اشغالگران به اجرای این پروتکل وجود دارد، و این تلاش‌ها ممکن است به زودی به نتایجی دست یابد.

حازم قاسم گفت که جنبش حماس به مفاد آتش‌بس پایبند است و روز پنجشنبه تعدادی از اسرا و برخی از اجساد را تحویل خواهد داد.