شناسهٔ خبر: 71439764 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

دو سناتور برجستۀ آمریکایی: طرح ترامپ برای تصاحب غزه غیرقابل اجراست

حوزه/ ریچارد بلومنتال، سناتور دموکرات، در یک کنفرانس خبری طرح ترامپ را رد کرد و آن را غیرقابل اجرا دانست؛ لیندسی گراهام هم، سناتور جمهوری‌خواه، اذعان کرد در سنای آمریکا تقریباً هیچ تمایلی برای تصرف غزه توسط آمریکا، به هر شکل و روشی، وجود ندارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری حوزه، سناتور ریچارد بلومنتال، در یک کنفرانس خبری به خبرنگاران گفت: خیلی صریح بگویم، به نظر من، طرح ترامپ اصلاً یک طرح نیست؛ بلکه یک آشفتگی کامل است.

وی افزود: تصرف غزه با مشارکت هرگونه نیرو یا استفاده از پول مالیات‌دهندگان آمریکا، کاملاً غیرقابل قبول است.

بلومنتال گفت که امیدوارکننده است که کشورهای عربی قصد دارند طرحی را به ترامپ ارائه دهند و اگر مؤلفه‌های آن‌ها در یک طرح واقعی گنجانده شوند، می‌تواند تحولی اساسی در منطقه ایجاد کند.

ایدۀ ترامپ با مخالفت شدید جهان عرب و کشورهای اروپایی و مجامع بین‌المللی روبه‌رو شده است که آن را نوعی پاکسازی قومی می‌دانند.

سناتور لیندسی گراهام، جمهوری‌خواه، نیز اعلام کرد که در میان قانون‌گذاران آمریکایی، تمایل بسیار کمی برای تصرف غزه از سوی آمریکا وجود دارد.

او افزود: تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که در سنای آمریکا تقریباً هیچ تمایلی برای تصرف غزه توسط آمریکا، به هر شکل و روشی، وجود ندارد.