شناسهٔ خبر: 71436783 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

۵۲۸ اثر به هفتمین کنگره ملی شعر مناجات و نیایش «مواهب» ارسال شد

قم- دبیر کنگره مواهب از شرکت ۲۱۷ شاعر با ۵۲۸ اثر در این رویداد خبر داد و گفت: این آثار در سه مرحله غربالگری، داوری اولیه و داوری نهایی ارزیابی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی نقیب دبیر در نشست خبری هفتمین کنگره ملی شعر مناجات و نیایش «مواهب» پیش از ظهر سه شنبه در سالن جلسات خبرگزاری بین‌المللی اهل‌بیت (ع) ابنا برگزار شد، با اشاره به افزایش میزان مشارکت در از دوره اول تاکنون خاطرنشان کرد: در دوره اول کنگره مواهب تعداد ۱۵۳ اثر به دبیرخانه کنگره ارسال شده بود که در این دوره به ۵۲۸ اثر توسط شاعران رسیده است.

نقیب گفت: همکاری و همراهی رئیس حوزه هنری استان قم نقش سازنده‌ای در برگزاری این رویداد داشته است.

دبیر هفتمین کنگره ملی شعر مناجات و نیایش «مواهب»، از شرکت ۲۱۷ شاعر با ۵۲۸ اثر در این رویداد خبر داد و افزود: این آثار در سه مرحله غربالگری، داوری اولیه و داوری نهایی ارزیابی شد.

نقیب ادامه داد: از تعداد ۵۲۸ اثر، ۱۳۳ اثر به مرحله نهایی راه پیدا کردند که ارزیابی آنها بدون نام و با روش کدگذاری در اختیار داوران قرار گرفت.

وی افزود: در این دوره از اساتید شناخته شده کشور برای داوری کنگره استفاده شده که می‌توان به استاد ذکریا اخلاقی، محمد کاظم کاظمی و استاد فریبا یوسفی اشاره کرد.

وی بیان کرد: در این کنگره ۷ نفر توسط تیم داوری انتخاب شدند که از آن ۷ نفر سه برگزیده و چهار نفر شایسته تقدیر در این کنگره حضور پیدا کردند.

دبیر هفتمین کنگره ملی شعر مناجات و نیایش «مواهب»، در خصوص تاریخ برگزاری اختتامیه این کنگره گفت: اختتامیه این کنگره با حضور مهمانان شناخته‌شده شعر آئینی و فارسی در روز ۶ اسفند ماه ساعت ۱۶ در مجتمع هدایت برگزار می‌شود.

نقیب خاطرنشان کرد: موضوع و شرایط دوره بعدی کنگره مواهب در مراسم اختتامیه این دوره اعلام و در اختیار علاقه‌مندان به شرکت در این رویداد ملی مذهبی قرار می‌گیرد.

برچسب‌ها: