به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، کارگاه جمعیت و فرزندآوری صبح امروز با سخنرانی خانم معصومه خلیلی مبلغ کنشگر جمعیت از موسسه آموزش عالی حوزوی ریحانه الرسول (س) ساوه در مسجد و حسینیه حضرت علی اکبر(ع) این شهرستان برگزار شد.
خلیلی با اشاره به مسئله کاهش جمعیت در خانوادهها، مسائل اقتصادی را به عنوان اولین دغدغه مطرحشده از سوی خانوادهها عنوان کرد و اظهار داشت: بر خلاف تصور، در کشورهای پیشرفته با رشد اقتصادی بالا، میزان فرزندآوری کمتر است.
وی چالش تربیت صحیح فرزندان را به عنوان دومین عامل کاهش جمعیت در خانوادهها دانست و گفت: برخی بر این عقیده اند که خانوادههای کمفرزند تربیت صحیحتری دارند اما تجربه خانوادههای پرجمعیت نشان میدهد که فرزندان در این خانوادهها از فرصتهای بیشتری برای پرورش استعدادها، رشد فکری، اجتماعی و ارتباطی برخوردارند.
مبلغ موسسه آموزش عالی ریحانة الرسول(س) ساوه با اشاره به نقش انقلاب جنسی در کاهش جمعیت، تاکید کرد: پس از انقلاب صنعتی و به کارگیری زنان به عنوان نیروی کار ارزان در کارخانهها در نظام سرمایهداری، مسائلی همچون افزایش بیبندوباری، کاهش ازدواج، افزایش طلاق و قتل جنین در جوامعی مانند آمریکا پدیدار شد.
خلیلی خاطرنشان کرد: اگر در جامعهای هویت زن به هویت ابزاری تقلیل یابد، آن جامعه وارد دورهای خطرناک خواهد شد که در آن هویت زن و فرزند به نابودی کشیده میشود.
انتهای پیام. /