شناسهٔ خبر: 71432545 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

آذربایجان شرقی/ ۲ کشته در سانحه رانندگی در اتوبان پیامبراعظم(ص)

این حادثه ساعت ۷:۴۰ بامداد امروز، ۳۰ بهمن‌ماه در ۱۶۰ کیلومتری اتوبان پیامبر اعظم تبریز، محدوده روستای شور قشلاق اتفاق افتاد که یک نفر در دم جان باخت و چهار نفر مصدوم شدند.

صاحب‌خبر -
سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی گفت: بر اثر تصادف یک دستگاه تریلی با یک دستگاه خودروی سواری سمند در اتوبان پیامبر اعظم(ص)، دو نفر کشته و سه نفر مصدوم شدند.
 
به گزارش ایسنا، وحید شادی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این حادثه ساعت ۷:۴۰ بامداد امروز، ۳۰ بهمن‌ماه در ۱۶۰ کیلومتری اتوبان پیامبر اعظم تبریز، محدوده روستای شور قشلاق اتفاق افتاد که یک نفر در دم جان باخت و چهار نفر مصدوم شدند.
 
وی افزود: کارشناسان اورژانس ۱۱۵ بلافاصله بعد از اطلاع از حادثه با دو دستگاه آمبولانس به محل مراجعه و اقدام به خدمات رسانی درمانی به مصدومان، چهار مصدوم این حادثه را نیز به بیمارستان امام حسین(ع) هشترود منتقل کرد.
 
وی در پایان اضافه کرد: در این حادثه یک سرنشین جان خود را از دست داد و یکی دیگر از مصدومین بدحال علیرغم تلاش‌های درمانی در بیمارستان فوت کرد.

برچسب‌ها: