شناسهٔ خبر: 71432120 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

۲۵۰۰ پروژه آموزشی در کشور وجود دارد

نوشهر - وزیر آموزش و پرورش از وجود دو هزار و ۵۰۰ پروژه آموزشی کوچک و بزرگ آموزشی در کشور خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کاظمی صبح سه شنبه در افتتاح مدرسه آموزشی خیرساز نوشهر با بیان اینکه رئیس جمهور توجه ویژه‌ای به توسعه و عدالت آموزشی دارد گفت: ما به قول رئیس جمهور پایبند هستیم.

وی با بیان اینکه ۲۵۰۰ طرح کوچک و آموزشی در کشور افتتاح می‌شود، اضافه کرد: آموزش و پرورش زیرساخت توسعه محسوب می‌شود.

وی با عنوان اینکه باید از ظرفیت خیرین برای توسعه فضای آموزشی استفاده کرد، گفت: راهبرد دکتر پزشکیان تحول و کیفیت نرم افزاری و سخت‌افزاری در نهاد آموزشی است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در همه کشورهای دنیا رمز پیشرفت در نهاد آموزشی است و باید به این حوزه توجه شود.

کاظمی با عنوان اینکه ۵ پروژه آموزشی نیمه تمام در نوشهر وجود دارد، افزود: برای تجهیزات آموزشی این شهرستان ۳۰ میلیارد ریال و برای چمن مصنوعی در مدارس نیز ۵۰ میلیارد ریال اختصاص داده شده است.

وزیر آموزش و پرورش توجه به معیشت فرهنگیان را از دیگر راهبردها ذکر کرد و گفت: ۶۰ پاداش معلمان در روز گذشته پرداخت شده است.

ساختمان دبیرستان دخترانه ۶ کلاسه مقطع متوسطه اول حاج مرتضی حاجی حسینی نوشهر، به مساحت ۷۵۰ مترمربع و با اعتباری به ارزش ۱۵۰ میلیارد ریال، توسط حاج مرتضی حسینی یکی از خیران استان ساخته شده است.