شناسهٔ خبر: 71431691 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

حضور 3 تیم خارجی در مسابقات بین المللی کشتی جام سردار سلیمانی

عباس آباد- سرپرست معاونت امور ورزش، ورزش و جوانان مازندران گفت: سه تیم خارجی از کشور هندوستان، ارمنستان و گرجستان برای مسابقات بین المللی کشتی جام سردار شهید سلیمانی در سلمانشهر حضور دارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل پهلوان صبح سه شنبه در جلسه شورای ورزشی عباس‌آباد که با موضوع هماهنگی برگزاری مسابقات بین‌المللی کشتی در سلمان‌شهر در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، افزود: سومین دوره مسابقات بین‌المللی جام سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور سه تیم خارجی از کشورهای هندوستان، ارمنستان و گرجستان و هشت تیم داخلی به مدت دو روز به میزبانی سلمان‌شهر در شهرستان عباس‌آباد برگزار خواهد شد.

پهلوان در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به روند بسیار خوبی که امروز در جلسه هماهنگی برگزاری این رقابت‌ها در فرمانداری عباس‌آباد به ریاست دکتر کابلی فرماندار این شهرستان مشاهده شد، امیدواریم شاهد یک رویداد ورزشی ارزنده بین‌المللی با تراز عالی در سلمان‌شهر عباس‌آباد باشیم.

وی ابراز امیدواری کرد: امیدواریم این رقابت‌ها بتواند در آینده نقش پررنگی را برای ورزشکاران در سطح ملی در حوزه بزرگسالان ایفا نموده و با توجه به ظرفیت‌های خوب ورزشی در عباس‌آباد بیش‌ازپیش به رشد و توسعه ورزش این شهرستان خصوصاً در رشته کشتی کمک کند.