به گزارش "ورزش سه"، دیدار حساس و نفس گیر پرسپولیس و النصر در هفته پایانی لیگ نخبگان آسیا با تساوی ۰-۰ به پایان رسید تا شانس صعود شاگردان اسماعیل کارتال به مرحله یک هشتم به کمترین حد ممکن برسد و حالا آنها چشم انتظار نتیجه بازیهای الغرافه و استقلال باشند.
تنها نکته مثبت پرسپولیس در شب تساوی تلخ مقابل النصر را میتوان اولین کلینشیت آسیایی الکسیس گندوز در فصل جاری لیگ نخبگان دانست.
جالب آنکه پرسپولیس آخرین بار ۴۵۰ روز پیش و در تقابل با همین النصر در هفته پنجم لیگ قهرمانان فصل قبل موفق به بسته نگه داشتن دروازه خود شده بود و حالا سرخپوشان بعد از هشت بازی توانستند بار دیگر با کلین شیت از یک بازی آسیایی خارج شوند.
ضمن آنکه پرسپولیس در مجموع هشت دیداری که در نخستین فصل لیگ نخبگان انجام داد ۱۰ گل دریافت کرد و تنها موفق به زدن شش گل در این هشت بازی شد.
ضمن آنکه آخرین برد آسیایی سرخپوشان در ورزشگاه آزادی نیز برتری ۲-۰ مقابل استقلال تاجیکستان در لیگ قهرمانان فصل گذشته بود که شاگردان یحیی گل محمدی در آبان ماه ۱۴۰۲ از سد قهرمان تاجیکستان عبور کردند.