شناسهٔ خبر: 71423755 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

نخستین جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان سنقر برگزار شد

کرمانشاه- نخستین جشنواره طبخ آبزیان به میزبانی شهرستان سنقر برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین جشنواره طبخ آبزیان با عنوان «ماهی، غذای سلامتی» بعد از ظهر دوشنبه با حضور فرماندار و جمعی از مدیران شهرستان سنقر، مدیرکل شیلات استان کرمانشاه و رئیس اداره شیلات سنقر و با استقبال گسترده مردم در کانون امام خمینی (ره) این شهرستان برگزار شد.

این جشنواره که با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و جایگاه آن در سبد غذایی خانوار برگزار گردید، شرکت‌کنندگان غذاهای تهیه‌شده با انواع آبزیان را با روش‌های سالم به رقابت گذاشتند. داوری این جشنواره توسط دو آشپز مطرح انجام شد و معیارهایی نظیر خلاقیت، حفظ ارزش غذایی، طعم و عطر غذا، حداقل استفاده از روغن، تزئین و استفاده از مواد اولیه تازه برای ارزیابی در نظر گرفته شد. در پایان، از نفرات برگزیده با اهدای لوح سپاس و هدایای نقدی تقدیر شد.

از دیگر بخش‌های جشنواره می‌توان به سخنرانی یک کارشناس تغذیه اشاره کرد که در خصوص ارزش غذایی آبزیان، نحوه صحیح طبخ و ترکیب مواد غذایی مناسب برای ارتقا کیفیت تغذیه‌ای این منبع مهم غذایی اطلاعاتی ارائه داد.

همچنین، ایستگاه نقاشی کودکان به عنوان برنامه‌ای جانبی با استقبال گسترده کودکان همراه شد و به کودکان حاضر هدایایی به رسم یادبود اهدا گردید.