شناسهٔ خبر: 71423298 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

تفاهم‌نامه بنیاد شهید و دادگستری استان قزوین منعقد شد

قزوین- تفاهم‌نامه بنیاد شهید و دادگستری استان قزوین با هدف تسهیل در ارائه خدمات حقوقی به ایثارگران منعقد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، تفاهم‌نامه بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین و دادگستری کل استان قزوین فی‌مابین علی فولیان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین و سمیه اسمعیلی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین با هدف تسهیل در ارائه خدمات حقوقی به ایثارگران منعقد شد.

برقراری مرکز مشاوره حقوقی، برقراری مرکز صلح و سازش در بنیاد و برگزاری میز خدمت در مساجد مهمترین مفاد این تفاهم‌نامه است.

علی فولیان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین گفت: آموزش و آگاه‌سازی خانواده از قوانین و مقررات مهمترین اقدام در کاهش و رفع مشکلات جامعه ایثارگران است که باید به آن عمل شود.

وی افزود: مشاوره حقوقی به خانواده‌های شهدا و ایثارگران در مکان‌هایی که بنیاد شهید و امور ایثارگران در نظر می‌گیرد، ارائه خواهد شد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین گفت: این تفاهم‌نامه به مدیران دادگستری و معاونت‌ها ابلاغ خواهد شد که به صورت استانی انجام شود.

همچنین مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین بر عمل به مفاد تفاهم‌نامه یاد شده تاکید کرد و گفت: مکان‌های مربوطه با هدف ارائه مشاوره حقوقی به جامعه ایثارگران در نظر گرفته خواهد شد.