شناسهٔ خبر: 71422886 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

تکمیل ۵ آب‌شیرین‌کن استان بوشهر تسریع می‌شود

بوشهر- استاندار بوشهر گفت: تکمیل آب‌شیرین‌کن‌های با بالاتر از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی از جمله آب‌شیرین‌کن‌های عسلویه، کنگان، سیراف، جم و دیر از مصوبات این جلسه است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان زارع عصر دوشنبه در جلسه بررسی وضعیت آب آشامیدنی استان که با حضور مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برگزار شد اظهار کرد: بهبود وضعیت آب شرب استان، در سفر رئیس‌جمهور از درخواست‌های مردم استان، نخبگان و از جمله مطالبات رسانه‌ها بود و در نظرسنجی پیش از سفر نیز جزو مهم‌ترین دغدغه‌های مردم استان بوده است.

وی افزود: برنامه‌ریزی برای تأمین منابع آب در فصل تابستان و جبران کمبود آب در سال آینده از مهم‌ترین محورهای این نشست بود.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: تکمیل آب‌شیرین‌کن‌های با بالاتر از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی از جمله آب‌شیرین‌کن‌های عسلویه، کنگان، سیراف، جم و دیر از مصوبات این جلسه است.

زارع تصریح کرد: همچنین افزایش ظرفیت آب‌شیرین‌کن‌های موجود و تعیین تکلیف آب‌شیرین‌کن‌های آب‌پخش و تنگستان نیز در این نشست، بررسی و تصویب شد.

وی اضافه کرد: تحقق کامل سهمیه آب استان از سد کوثر از دیگر محورهای جلسه بود که مقرر شد، منابع آب به گونه‌ای تخصیص یابد که فصل تابستان، عمده آب شرب از طریق خط انتقال کوثر تأمین شود.

استاندار بوشهر از هماهنگی برای تأمین آب از کازرون و چشمه‌ساسان خبر داد و ابراز داشت: با توجه به کاهش بارش در استان فارس، این مسأله نباید دچار خلل شود.

زارع گفت: تأمین اعتبار برای کف‌شکنی چاه‌های استان از ردیف ملی نیز مورد تاکید قرار گرفت و انتظار داریم با این اقدام، چاه‌ها وارد مدار شوند.

وی افزود: مقرر شد که امکان سنجی برای اجاره چاه‌های کشاورزی انجام شده تا در صورت ضرورت، اقدامات مقتضی صورت گیرد.

استاندار بوشهر بیان کرد: دشتستان، بوشهر و جم بیشترین مشکل را در تأمین و توزیع آب دارند که مقرر شد کارگروهی با مدیریت معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری برای مدیریت مصرف و توزیع آب تشکیل شود، به گونه‌ای که به مرور زمان، نوبت‌بندی آب کاهش یافته و حذف شود که این مسأله از وعده‌های اساسی سفر رئیس‌جمهور به استان بوشهر است.