شناسهٔ خبر: 71417417 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

نیازمند ظرفیت جهاددانشگاهی در تدوین سند توسعه شهرستان اردبیل هستیم

اردبیل - سرپرست فرمانداری اردبیل گفت: با توجه به ظرفیت علمی و تخصصی جهاد دانشگاهی، نیازمند همکاری با این نهاد علمی و فرهنگی در زمینه تدوین سند توسعه شهرستان اردبیل هستیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد قلندری ظهر دوشنبه در نشست مشترک با رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با اشاره به فعالیت‌ها و ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در استان اظهار کرد: به کارهای جهاددانشگاهی اعتقاد دارم، چرا که هر جا کاری به این نهاد انقلابی سپرده شده است در کمترین زمان و با بیشترین بازدهی انجام داده است.

وی ظرفیت این نهاد علمی و انقلابی را بسیار مناسب و ارزشمند عنوان کرد و افزود: جهاددانشگاهی ظرفیت بزرگی در ارائه ایده‌ها وطرح‌های خلاق برای پیشبرد توسعه شهرستان دارد و از این ایده‌ها و طرح‌ها به صورت ویژه حمایت می‌شود و آماده ارائه مأموریت به جهاد دانشگاهی بوده و در انجام این مأموریت آن را همراهی خواهیم کرد.

قلندری نبود سند توسعه مناسب و به روز شهرستان اردبیل را ضعف بزرگ عنوان کرد و بیان داشت: از جهاد دانشگاهی انتظار داریم در این زمینه ورود نماید و آماده همکاری و همراهی در تمام مراحل تدوین این سند هستیم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه جهاددانشگاهی به سبب فعالیت‌ها و مأموریت‌های تعریف شده و ورود به خلاء‌های موجود در جامعه اشرافیت کامل به شرایط، محدودیت‌ها و نیازهای شهرستان اردبیل دارد؛ آماده استفاده از ظرفیت، ایده‌پردازی و تولید فکر توسط این مرکز علمی در ترسیم نقشه توسعه و آینده پژوهی شهرستان اردبیل در زمینه‌های مختلف اقتصادی، کشاورزی، گردشگری، فرهنگی و …هستیم.