شناسهٔ خبر: 71416815 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

جزئیات تازه از پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران

یکی از اقوام امیرمحمد خالقی گفت: در پاسخ به اینکه امیرمحمد ۱۹ سال داشته چطور ترم چهارم و سال دوم دانشگاه بوده، می‌گوید: «امیرمحمد نابغه بود. یکی، دو سال تحصیلی‌اش را جهشی خوانده بود. امیرمحمد از بچگی هم کار می‌کرد و هم درس می‌خواند.»

صاحب‌خبر -

اعتماد آنلاین نوشت: شامگاه ۲۴ بهمن ماه جاری، «امیرمحمد خالقی درمیان» دانشجوی ۱۹ ساله رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه تهران و اهل روستای درمیان واقع در استان خراسان جنوبی در حالی که به سمت خوابگاه دانشگاه تهران می‌رفته توسط دو سارق موتور سوار مورد حمله قرار گرفته و با «سه ضربه چاقو» به قتل رسیده است. تاکنون چند مظنون شناسایی و دستگیر شده، اما هنوز عامل یا عاملان اصلی این حادثه ناگوار دستگیر نشده‌اند.

حدود ساعت ۹ صبح است و تازه جسد امیرمحمد به روستا رسیده است. پدر امیرمحمد؛ مولوی «عبدالرحمن خالقی» امام جمعه روستاست. پدر امیر تلفن همراهش را پاسخ می‌دهد و در واکنش به «اعتماد» می‌گوید: «پسرم نه سیاسی بود و نه سیاسی حرف زده بود.» او در پاسخ به سوالات بیشتر می‌گوید: «امروز صبح (۲۷ بهمن) جسد امیر را شستیم. از سه جا به بدن پسرم ضربه وارد شده است؛ کتف، پهلو و قفسه سینه. پس از این حادثه چند نفر امیر را به بیمارستان شریعتی رسانده‌اند، اما او به خاطر خونریزی شدید جانش را از دست داده است. در تهران با پلیس یا مراجع قضایی روبه رو نشدیم و کسی هنوز چیزی به ما نگفته است.»

برادر امیرمحمد هم گوشی را گرفته و در ادامه می‌گوید: «امیرمحمد سه روز در بیمارستان شریعتی تهران بود. امروز او را به روستایمان آوردیم تا مراسم خاکسپاری را انجام دهیم. امیرمحمد دانشجوی ترم چهارم رشته مدیریت کسب و کار در دانشگاه تهران بود. روز حادثه اولین روزی بود که امیرمحمد به سر کار رفته بود و از این بابت خیلی خوشحال بود که یک دفعه در حین بازگشت به خوابگاه این حادثه ناگوار اتفاق افتاده است.»

مولوی «عبدالعزیز خالقی» یکی از اقوام نزدیک خانواده نیز در توضیحاتی بیشتر به «اعتماد» می‌گوید: «دو، سه هفته پیش از این اتفاق امیرمحمد به روستا آمد و در کارهای کشاورزی به پدرش کمک کرد و بعد به تهران بازگشت. امیرمحمد چند ساعت قبل از این حادثه با خانواده‌اش تماس گرفته و از ذوق پیدا کردن کار با خوشحالی با آنها صحبت کرده است. آن روز که این اتفاق افتاده اولین روز کاری امیرمحمد بوده است. سارقان بعد از اینکه به چند ناحیه از بدن امیرمحمد ضربه وارد کرده، گریخته‌اند. چند عابر به اورژانس خبر داده و امیرمحمد را به بیمارستان شریعتی رسانده‌اند. آن شب از طرف دانشگاه با خانواده امیرمحمد تماس گرفته و گفته‌اند که او زخمی شده و در بیمارستان بستری است، اما وقتی خانواده امیرمحمد به تهران آمده‌اند با جسد امیرمحمد مواجه شده‌اند. شنیدیم سارقان سه نفر بوده‌اند. آنها گوشی، لپ تاپ و تمامی مدارک امیرمحمد را که داخل کوله بوده، دزدیده و امیرمحمد را به قتل رسانده‌اند.» او در پاسخ به اینکه امیرمحمد ۱۹ سال داشته چطور ترم چهارم و سال دوم دانشگاه بوده، می‌گوید: «امیرمحمد نابغه بود. یکی، دو سال تحصیلی‌اش را جهشی خوانده بود. امیرمحمد از بچگی هم کار می‌کرد و هم درس می‌خواند.»

یکی دیگر از اقوام نزدیک امیرمحمد خالقی نیز می‌گوید: «امیرمحمد از اول دبستان کار می‌کرد تا بتواند خرج تحصیلش را فراهم کند. گوشی و لپ تاپ هم با پول‌هایی که به سختی پس انداز کرده، خریده بود. برای همین آن روز در برابر سارقان مقاومت کرده است. پدر او وضع مالی خوبی ندارد. به همین دلیل آن شب امیرمحمد نتوانست از وسایلی که به زحمت و با پول حلال تهیه کرده، بگذرد.»

عامل یا عاملان اصلی این جنایت هولناک هنوز دستگیر نشده‌اند

پس از این حادثه هولناک، «علی صالحی»، دادستان تهران اظهار کرد: «رییس قوه قضاییه پس از وقوع این رویداد تلخ دستور داده موضوع با دقت، جدیت و سرعت دنبال شود و پرونده جهت رسیدگی به شعبه ویژه و بازپرسی ویژه قتل ارجاع داده شده است. هنوز به مرحله کشف این جرم نرسیده‌ایم، اما افراد مظنون در این رابطه دستگیر شده و تحقیقات در این زمینه در حال انجام است. همچنین کارهای فنی و اطلاعاتی در دست اقدام است. تلاش داریم در اسرع وقت مرتکب این بزه را دستگیر کرده و به سزای اعمالش برسانیم. کسانی که دست به چنین جرایمی زده و مرتکب چنین اعمال خشونت بار می‌شوند، بدانند که برخورد دستگاه قضایی با آنها بسیار قاطع و جدی و بازدارنده خواهد بود.» این در حالی است که روز گذشته مرکز اطلاع‌رسانی فراجا در واکنش به اعلام خبر از سوی مراجع قضایی عنوان کرد: «اخبار و شایعات در خصوص دستگیری قطعی قاتلان امیر محمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران تا این لحظه بی‌اساس و صرفا گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای است. برابر پیگیری و اقدامات به عمل آمده توسط کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ؛ طی ۷۲ ساعت گذشته از وقوع حادثه قتل در بزرگراه جلال آل‌احمد تعدادی از مظنونان حادثه شناسایی و بازداشت شده‌اند، اما اخبار و شایعات در خصوص دستگیری قطعی قاتلان تا این لحظه بی‌اساس و صرفا گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای است.»

حالا باید دید پلیس و مراجع قضایی برای شناسایی و دستگیری هرچه سریع‌تر سارقان قاتل این دانشجوی جوان چگونه عمل خواهند کرد.

نوشدارو پس از مرگ سهراب

در پی حادثه تلخ قتل دانشجوی کوی دانشگاه تهران مدیرکل خوابگاه‌های دانشگاه تهران استعفا داده است. «حسین سیمایی» در این باره عنوان کرد: «جلسه‌ای با حضور مقامات کشور، مسوولان قضایی و انتظامی برگزار و تصمیماتی اتخاذ شده، مدیریت خوابگاه‌های دانشگاه تهران استعفا داده و عذرخواهی کرده است. دانشگاه تهران مکاتباتی با کلانتری منطقه و شهرداری برای تامین امنیت و روشنایی داشته که اقداماتی نیز صورت گرفته و به جد به‌ دنبال تامین امنیت هستیم. هم‌اکنون دو کیوسک نیروی انتظامی در نقاط مورد نیاز جانمایی شده و نصب می‌شود، پایه‌های روشنایی نصب و کار نصب دوربین برای تامین امنیت طی یکی، دو روز آینده انجام می‌شود.»

اعتراضات دانشجویی

پس ازقتل هولناک امیرمحمد خالقی، دانشجویان در اعتراض به این حادثه و نبود امنیت جانی و مالی خود دو، سه روز است در محوطه خوابگاه تجمع کرده و خواهان رسیدگی به این موضوع شده‌اند. این در حالی است که دانشجویان اظهار کرده‌اند بارها و از مدت‌ها قبل درباره وقوع سرقت‌ها و زورگیری‌ها در خیابان پشتی خوابگاه هشدار داده بودند، اما آنقدر بی‌توجهی کرده‌اند تا یک نفر قربانی شده است. وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با صدور اطلاعیه‌ای خواستار رسیدگی جدی و فوری مسوولان امر به این رویداد شده است. دانشجویان دانشکده کسب‌وکار دانشگاه تهران هم در نوشتاری اظهار کرده‌اند: «امیرمحمد خالقی، دانشجوی هم ورودی ما در رشته کسب‌وکار، یک دانشجوی بسیار فعال و خلاق بوده که هرکس یک‌بار با او همکلام شده، متوجه این خلاقیت، انگیزه و نبوغ سرشار او شده ، اما حالا او در یک حادثه تلخ در مجاورت خوابگاه کوی دانشگاه توسط اشرار شهر، جان خود را از دست داده است و همه ما که از دوستانش بودیم را در اندوه و خانواده‌اش را در داغی وصف ناشدنی و مسوولان را در شرمندگی باقی گذاشته است. ما دانشجویان کسب‌وکار از هیچ تلاشی برای پایمال نشدن خون این عضو عزیز خانواده‌مان، دریغ نخواهیم کرد و از جمیع دانشجویان دانشگاه، انتظار همراهی و همکاری داریم. باشد که روح آن تازه در گذشته اندکی آرام یابد و این اتفاق برای دانشجوی دیگر تکرار نشود.»

ناراحتی دانشجویان نسبت به لحن ناپسند رییس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برای محل وقوع جرم

طاهر روشندل اربطانی، رییس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران نیز از مسوولان انتظامی خواسته تا به محل‌هایی مانند اطراف کوی دانشگاه که محل تردد سرمایه‌ها و بهترین استعدادهای کشور است، نگاه خاص داشته باشند و تدابیر امنیتی ویژه برای حراست از آنها در نظر بگیرند. او با شهادت‌گونه خواندن درگذشت این دانشجوی جوان اعلام کرد: «این درگذشت، شهادت‌گونه بوده، زیرا دانشجوی مستعدی که از دانشگاه در حال بازگشت به محل استراحتش برمی‌گشته، مورد تهاجم زورگیران قرار گرفته و جانش را در مسیر علم‌آموزی از دست داده است. پیشنهاد می‌کنم که اسم کوچه جنت که محل وقوع این حادثه جانکاه بوده برای یادآوری، انذار و هشدار برای آگاهی بیشتر شهروندان و دانشجویان به اسم این دانشجو نامگذاری شود.» او از امیرمحمد خالقی به عنوان دانشجوی ممتاز و با اخلاق یاد کرد و گفت: «حادثه منجر به قتل دانشجوی دانشگاه تهران، خارج از محدوده دانشگاه و در کوچه منتهی به درب غربی ورودی کوی دانشگاه رخ داده است.» این در حالی است که روز شنبه دانشجویان در واکنش به صحبت‌های رییس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران اعتراض کرده و معتقدند لفظی که رییس دانشکده جهت تعیین محل وقوع جرم به کار گرفته، صحیح نیست. روشندل اربطانی در ادامه اظهار کرد: «اغلب، دانشجویان رشته‌های مدیریت، علوم اجتماعی، روانشناسی و فنی دانشگاه به دلیل نزدیک‌تر بودن مسیر، از این در تردد می‌کنند و با توجه به اینکه کوچه خلوت است و حالت بن‌بست دارد، موارد زورگیری در این محل، پیش از این هم سابقه داشته و تکرار شده است.» رییس دانشکده مدیریت دانشگاه خواستار چاره‌اندیشی مسوولان دانشگاه و نیروی انتظامی برای حل این مشکل و تامین امنیت کوچه جنت شده و گفته است: «یا باید این در ورودی، مسدود شود یا اینکه علاوه بر تامین روشنایی معبر، کیوسک انتظامات دانشگاه یا نیروی انتظامی در این محل مستقر شود.»پس از این حادثه مسوولان دانشگاه تهران، شورای صنفی دانشجویان، هیات رییسه دانشگاه تهران و بسیج دانشجویی خوابگاه‌های دانشگاه تهران نیز در پیامی این حادثه را تسلیت گفته و خواهان پیگیری جدی این مساله شدند.

شب جانکاه کوی دانشگاه

شب حادثه حدود ساعت ۹ و نیم فردی با پلیس و اورژانس تماس گرفته و عنوان کرده که پسر جوانی غرق در خون حوالی کوی دانشگاه مقابل دانشکده مدیریت روی زمین افتاده است. پس از تماس این فرد امدادگران اورژانس و ماموران کلانتری در صحنه حضور پیدا کرده و امیرمحمد خالقی را به بیمارستان شریعتی رسانده‌اند، اما او بر اثر شدت جراحات در بیمارستان جان خود را از دست داده است. گزارش این حادثه به بازپرس کشیک قتل و تیم بررسی صحنه جرم اعلام می‌شود و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران تحقیقات خود را آغاز می‌کنند. کارآگاهان در ابتدا به بازبینی فیلم دوربین‌های مداربسته اطراف محل جرم می‌پردازند و پی می‌برند امیرمحمد در حالی که کوله‌پشتی بر دوش داشته و در نزدیکی ورودی خوابگاه بوده ناگهان دو مرد سوار بر موتور سیکلت به سمت او رفته و وقتی با مقاومت امیرمحمد مواجه شده‌اند یکی از آن دو از موتور پیاده شده و به سمت این جوان حمله کرده است، اما وقتی امیرمحمد کوله پشتی را از آنها گرفته، آنها با چاقو به او ضربه وارد کرده و سپس از محل جرم گریخته‌اند. در بررسی فیلم دوربین‌های مداربسته آن طور که مشخص است سارقان پلاک موتورسیکلت و صورت خود را پوشانده تا هیچ ردی از آنها به جا نماند.

اعتماد آنلاین نوشت: شامگاه ۲۴ بهمن ماه جاری، «امیرمحمد خالقی درمیان» دانشجوی ۱۹ ساله رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه تهران و اهل روستای درمیان واقع در استان خراسان جنوبی در حالی که به سمت خوابگاه دانشگاه تهران می‌رفته توسط دو سارق موتور سوار مورد حمله قرار گرفته و با «سه ضربه چاقو» به قتل رسیده است. تاکنون چند مظنون شناسایی و دستگیر شده، اما هنوز عامل یا عاملان اصلی این حادثه ناگوار دستگیر نشده‌اند.

حدود ساعت ۹ صبح است و تازه جسد امیرمحمد به روستا رسیده است. پدر امیرمحمد؛ مولوی «عبدالرحمن خالقی» امام جمعه روستاست. پدر امیر تلفن همراهش را پاسخ می‌دهد و در واکنش به «اعتماد» می‌گوید: «پسرم نه سیاسی بود و نه سیاسی حرف زده بود.» او در پاسخ به سوالات بیشتر می‌گوید: «امروز صبح (۲۷ بهمن) جسد امیر را شستیم. از سه جا به بدن پسرم ضربه وارد شده است؛ کتف، پهلو و قفسه سینه. پس از این حادثه چند نفر امیر را به بیمارستان شریعتی رسانده‌اند، اما او به خاطر خونریزی شدید جانش را از دست داده است. در تهران با پلیس یا مراجع قضایی روبه رو نشدیم و کسی هنوز چیزی به ما نگفته است.»

برادر امیرمحمد هم گوشی را گرفته و در ادامه می‌گوید: «امیرمحمد سه روز در بیمارستان شریعتی تهران بود. امروز او را به روستایمان آوردیم تا مراسم خاکسپاری را انجام دهیم. امیرمحمد دانشجوی ترم چهارم رشته مدیریت کسب و کار در دانشگاه تهران بود. روز حادثه اولین روزی بود که امیرمحمد به سر کار رفته بود و از این بابت خیلی خوشحال بود که یک دفعه در حین بازگشت به خوابگاه این حادثه ناگوار اتفاق افتاده است.»

مولوی «عبدالعزیز خالقی» یکی از اقوام نزدیک خانواده نیز در توضیحاتی بیشتر به «اعتماد» می‌گوید: «دو، سه هفته پیش از این اتفاق امیرمحمد به روستا آمد و در کارهای کشاورزی به پدرش کمک کرد و بعد به تهران بازگشت. امیرمحمد چند ساعت قبل از این حادثه با خانواده‌اش تماس گرفته و از ذوق پیدا کردن کار با خوشحالی با آنها صحبت کرده است. آن روز که این اتفاق افتاده اولین روز کاری امیرمحمد بوده است. سارقان بعد از اینکه به چند ناحیه از بدن امیرمحمد ضربه وارد کرده، گریخته‌اند. چند عابر به اورژانس خبر داده و امیرمحمد را به بیمارستان شریعتی رسانده‌اند. آن شب از طرف دانشگاه با خانواده امیرمحمد تماس گرفته و گفته‌اند که او زخمی شده و در بیمارستان بستری است، اما وقتی خانواده امیرمحمد به تهران آمده‌اند با جسد امیرمحمد مواجه شده‌اند. شنیدیم سارقان سه نفر بوده‌اند. آنها گوشی، لپ تاپ و تمامی مدارک امیرمحمد را که داخل کوله بوده، دزدیده و امیرمحمد را به قتل رسانده‌اند.» او در پاسخ به اینکه امیرمحمد ۱۹ سال داشته چطور ترم چهارم و سال دوم دانشگاه بوده، می‌گوید: «امیرمحمد نابغه بود. یکی، دو سال تحصیلی‌اش را جهشی خوانده بود. امیرمحمد از بچگی هم کار می‌کرد و هم درس می‌خواند.»

یکی دیگر از اقوام نزدیک امیرمحمد خالقی نیز می‌گوید: «امیرمحمد از اول دبستان کار می‌کرد تا بتواند خرج تحصیلش را فراهم کند. گوشی و لپ تاپ هم با پول‌هایی که به سختی پس انداز کرده، خریده بود. برای همین آن روز در برابر سارقان مقاومت کرده است. پدر او وضع مالی خوبی ندارد. به همین دلیل آن شب امیرمحمد نتوانست از وسایلی که به زحمت و با پول حلال تهیه کرده، بگذرد.»

عامل یا عاملان اصلی این جنایت هولناک هنوز دستگیر نشده‌اند

پس از این حادثه هولناک، «علی صالحی»، دادستان تهران اظهار کرد: «رییس قوه قضاییه پس از وقوع این رویداد تلخ دستور داده موضوع با دقت، جدیت و سرعت دنبال شود و پرونده جهت رسیدگی به شعبه ویژه و بازپرسی ویژه قتل ارجاع داده شده است. هنوز به مرحله کشف این جرم نرسیده‌ایم، اما افراد مظنون در این رابطه دستگیر شده و تحقیقات در این زمینه در حال انجام است. همچنین کارهای فنی و اطلاعاتی در دست اقدام است. تلاش داریم در اسرع وقت مرتکب این بزه را دستگیر کرده و به سزای اعمالش برسانیم. کسانی که دست به چنین جرایمی زده و مرتکب چنین اعمال خشونت بار می‌شوند، بدانند که برخورد دستگاه قضایی با آنها بسیار قاطع و جدی و بازدارنده خواهد بود.» این در حالی است که روز گذشته مرکز اطلاع‌رسانی فراجا در واکنش به اعلام خبر از سوی مراجع قضایی عنوان کرد: «اخبار و شایعات در خصوص دستگیری قطعی قاتلان امیر محمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران تا این لحظه بی‌اساس و صرفا گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای است. برابر پیگیری و اقدامات به عمل آمده توسط کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ؛ طی ۷۲ ساعت گذشته از وقوع حادثه قتل در بزرگراه جلال آل‌احمد تعدادی از مظنونان حادثه شناسایی و بازداشت شده‌اند، اما اخبار و شایعات در خصوص دستگیری قطعی قاتلان تا این لحظه بی‌اساس و صرفا گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای است.»

حالا باید دید پلیس و مراجع قضایی برای شناسایی و دستگیری هرچه سریع‌تر سارقان قاتل این دانشجوی جوان چگونه عمل خواهند کرد.

نوشدارو پس از مرگ سهراب

در پی حادثه تلخ قتل دانشجوی کوی دانشگاه تهران مدیرکل خوابگاه‌های دانشگاه تهران استعفا داده است. «حسین سیمایی» در این باره عنوان کرد: «جلسه‌ای با حضور مقامات کشور، مسوولان قضایی و انتظامی برگزار و تصمیماتی اتخاذ شده، مدیریت خوابگاه‌های دانشگاه تهران استعفا داده و عذرخواهی کرده است. دانشگاه تهران مکاتباتی با کلانتری منطقه و شهرداری برای تامین امنیت و روشنایی داشته که اقداماتی نیز صورت گرفته و به جد به‌ دنبال تامین امنیت هستیم. هم‌اکنون دو کیوسک نیروی انتظامی در نقاط مورد نیاز جانمایی شده و نصب می‌شود، پایه‌های روشنایی نصب و کار نصب دوربین برای تامین امنیت طی یکی، دو روز آینده انجام می‌شود.»

اعتراضات دانشجویی

پس ازقتل هولناک امیرمحمد خالقی، دانشجویان در اعتراض به این حادثه و نبود امنیت جانی و مالی خود دو، سه روز است در محوطه خوابگاه تجمع کرده و خواهان رسیدگی به این موضوع شده‌اند. این در حالی است که دانشجویان اظهار کرده‌اند بارها و از مدت‌ها قبل درباره وقوع سرقت‌ها و زورگیری‌ها در خیابان پشتی خوابگاه هشدار داده بودند، اما آنقدر بی‌توجهی کرده‌اند تا یک نفر قربانی شده است. وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با صدور اطلاعیه‌ای خواستار رسیدگی جدی و فوری مسوولان امر به این رویداد شده است. دانشجویان دانشکده کسب‌وکار دانشگاه تهران هم در نوشتاری اظهار کرده‌اند: «امیرمحمد خالقی، دانشجوی هم ورودی ما در رشته کسب‌وکار، یک دانشجوی بسیار فعال و خلاق بوده که هرکس یک‌بار با او همکلام شده، متوجه این خلاقیت، انگیزه و نبوغ سرشار او شده ، اما حالا او در یک حادثه تلخ در مجاورت خوابگاه کوی دانشگاه توسط اشرار شهر، جان خود را از دست داده است و همه ما که از دوستانش بودیم را در اندوه و خانواده‌اش را در داغی وصف ناشدنی و مسوولان را در شرمندگی باقی گذاشته است. ما دانشجویان کسب‌وکار از هیچ تلاشی برای پایمال نشدن خون این عضو عزیز خانواده‌مان، دریغ نخواهیم کرد و از جمیع دانشجویان دانشگاه، انتظار همراهی و همکاری داریم. باشد که روح آن تازه در گذشته اندکی آرام یابد و این اتفاق برای دانشجوی دیگر تکرار نشود.»

ناراحتی دانشجویان نسبت به لحن ناپسند رییس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برای محل وقوع جرم

طاهر روشندل اربطانی، رییس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران نیز از مسوولان انتظامی خواسته تا به محل‌هایی مانند اطراف کوی دانشگاه که محل تردد سرمایه‌ها و بهترین استعدادهای کشور است، نگاه خاص داشته باشند و تدابیر امنیتی ویژه برای حراست از آنها در نظر بگیرند. او با شهادت‌گونه خواندن درگذشت این دانشجوی جوان اعلام کرد: «این درگذشت، شهادت‌گونه بوده، زیرا دانشجوی مستعدی که از دانشگاه در حال بازگشت به محل استراحتش برمی‌گشته، مورد تهاجم زورگیران قرار گرفته و جانش را در مسیر علم‌آموزی از دست داده است. پیشنهاد می‌کنم که اسم کوچه جنت که محل وقوع این حادثه جانکاه بوده برای یادآوری، انذار و هشدار برای آگاهی بیشتر شهروندان و دانشجویان به اسم این دانشجو نامگذاری شود.» او از امیرمحمد خالقی به عنوان دانشجوی ممتاز و با اخلاق یاد کرد و گفت: «حادثه منجر به قتل دانشجوی دانشگاه تهران، خارج از محدوده دانشگاه و در کوچه منتهی به درب غربی ورودی کوی دانشگاه رخ داده است.» این در حالی است که روز شنبه دانشجویان در واکنش به صحبت‌های رییس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران اعتراض کرده و معتقدند لفظی که رییس دانشکده جهت تعیین محل وقوع جرم به کار گرفته، صحیح نیست. روشندل اربطانی در ادامه اظهار کرد: «اغلب، دانشجویان رشته‌های مدیریت، علوم اجتماعی، روانشناسی و فنی دانشگاه به دلیل نزدیک‌تر بودن مسیر، از این در تردد می‌کنند و با توجه به اینکه کوچه خلوت است و حالت بن‌بست دارد، موارد زورگیری در این محل، پیش از این هم سابقه داشته و تکرار شده است.» رییس دانشکده مدیریت دانشگاه خواستار چاره‌اندیشی مسوولان دانشگاه و نیروی انتظامی برای حل این مشکل و تامین امنیت کوچه جنت شده و گفته است: «یا باید این در ورودی، مسدود شود یا اینکه علاوه بر تامین روشنایی معبر، کیوسک انتظامات دانشگاه یا نیروی انتظامی در این محل مستقر شود.»پس از این حادثه مسوولان دانشگاه تهران، شورای صنفی دانشجویان، هیات رییسه دانشگاه تهران و بسیج دانشجویی خوابگاه‌های دانشگاه تهران نیز در پیامی این حادثه را تسلیت گفته و خواهان پیگیری جدی این مساله شدند.

شب جانکاه کوی دانشگاه

شب حادثه حدود ساعت ۹ و نیم فردی با پلیس و اورژانس تماس گرفته و عنوان کرده که پسر جوانی غرق در خون حوالی کوی دانشگاه مقابل دانشکده مدیریت روی زمین افتاده است. پس از تماس این فرد امدادگران اورژانس و ماموران کلانتری در صحنه حضور پیدا کرده و امیرمحمد خالقی را به بیمارستان شریعتی رسانده‌اند، اما او بر اثر شدت جراحات در بیمارستان جان خود را از دست داده است. گزارش این حادثه به بازپرس کشیک قتل و تیم بررسی صحنه جرم اعلام می‌شود و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران تحقیقات خود را آغاز می‌کنند. کارآگاهان در ابتدا به بازبینی فیلم دوربین‌های مداربسته اطراف محل جرم می‌پردازند و پی می‌برند امیرمحمد در حالی که کوله‌پشتی بر دوش داشته و در نزدیکی ورودی خوابگاه بوده ناگهان دو مرد سوار بر موتور سیکلت به سمت او رفته و وقتی با مقاومت امیرمحمد مواجه شده‌اند یکی از آن دو از موتور پیاده شده و به سمت این جوان حمله کرده است، اما وقتی امیرمحمد کوله پشتی را از آنها گرفته، آنها با چاقو به او ضربه وارد کرده و سپس از محل جرم گریخته‌اند. در بررسی فیلم دوربین‌های مداربسته آن طور که مشخص است سارقان پلاک موتورسیکلت و صورت خود را پوشانده تا هیچ ردی از آنها به جا نماند.