شناسهٔ خبر: 71416767 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

۲۸۰ میلیارد ریال برای آزادی زندانیان همدان هزینه شد

رئیس کل دادگستری استان همدان با بیان اینکه استان همدان رتبه چهارم کشوری در آزادی زندانی است، گفت: به همت ستاد دیه استان از ابتدای سال زمینه آزادی ۲۶۲ نفر از زندانیان محبوس در زندان‌های استان فراهم و به آغوش خانواده بازگشتند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان همدان، بهروز محمدی مهر در هفدهمین جلسه ستاد دیه استان ضمن قدردانی از اهتمام خیران و نیکوکاران در مشارکت فعال در آزادی زندانیان جرایم غیرعمد و محکومان مالی، اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون بیش از 280 میلیارد ریال برای آزادی زندانیان تخصیص یافته است.

وی بیان کرد: در جلسه ستاد دیه مبلغ 30 میلیارد ریال برای آزادی 21 زندانی تخصیص یافت و از مبلغ 280 میلیارد ریال تخصیصی تا این مدت مبلغ 120 میلیارد در قالب تسهیلات به مددجویان پرداخت شده است.

رئیس کل دادگستری استان همدان بیان کرد: مبلغ 160 میلیارد ریال نیز توسط افراد نیکوکار برای استخلاص مددجویان از حبس اختصاص یافته است.

محمدی مهر عنوان کرد: تقاضای مددجویان دیگر مورد بررسی قرار گرفت و زمینه آزادی  21 نفر از مددجویان نیز فراهم شده است که با احتساب این نفرات از ابتدای سال به همت ستاد دیه و خیران تعداد 262 نفر مددجو از زندان رهایی یافتند.

وی عنوان کرد: با بررسی‌های به عمل آمده در جلسات ستاد دیه استان در روزهای آتی نیز 9 نفر از مددجویان زن با بهره‌گیری از تسهیلات تخصیصی و کمک مردم مومن و نیکوکار از زندان آزاد می‌شوند.

رئیس کل دادگستری استان همدان ضمن قدردانی از شهروندان در اهتمام به کمک به مددجویان جرایم غیرعمد اظهار امیدواری کرد با بهره گیری از فیوضات ماه میهمانی خدا و ماه مبارک رمضان  این گونه امور خداپسندانه ترویج و گسترش یابد.

انتهای پیام/