شناسهٔ خبر: 71413215 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

١٢ متر حفاری در منزل شخصی برای رسیدن به اشیای تاریخی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از شناسایی و دستگیری یک حفار غیرمجاز در منزل شخصی پس از حفر گودالی به عمق ١٢ متر برای رسیدن به اشیای تاریخی در شهرستان دهگلان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش میراث‌آریا، منصور مهرزاد بیان کرد: برابر گزارش واصله از منابع محلی به یگان‌حفاظت اداره میراث‌فرهنگی شهرستان دهگلان مبنی بر حفاری غیرمجاز در یکی از روستاهای این شهرستان، بررسی‌ها و تحقیقات در دستور کار یگان‌حفاظت قرار گرفت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان افزود: پس از اخذ حکم قضایی، فرمانده یگان حفاظت با همراهی جانشین و سرپرست میراث‌فرهنگی دهگلان و  پاسگاه انتظامی بلدستی در محل جرم حضور یافته و از نزدیک در جریان حفاری انجام شده قرار گرفتند.

او با بیان اینکه در این عملیات مالک منزل مسکونی با هویت بومی شناسایی و دستگیر شد، افزود: این شخص در منزل شخصی خود اقدام به حفر یک چاله به ابعاد ١‌ونیم متر قطر و ١٢ متر عمق به قصد کشف اشیای تاریخی نموده بود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی کردستان با اشاره به اینکه از متهم یک عدد بالابر، یک عدد دریل، یک عدد بیل، دو عدد ماسک ضدگاز، یک عدد کفکش آب، ٢٠ متر کابل برق و لوله برای انتقال آب کشف و ضبط شد، عنوان کرد: پرونده قضایی برای متهم تشکیل و این موضوع از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری است.
 

انتهای پیام/