به گزارش تسنیم از اراک، عبدالرضا پیرحسینلو عصر امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به حجم بالای مسئولیتها و مشکلات موجود در اداره امور آموزش و پرورش، اظهار داشت: این مسیر مدیریت و مسئولیت مسیری سنگین و دشوار است، اما با همراهی همه مسئولین و معلمان قابل پیشرفت خواهد بود و قطعا با مشارکت جامعه آموزش و پرورش خواهیم توانست از مشکلات و موانع عبور کنیم.
وی افزود: معلمان نقش مؤثر معلمان در ارتقای سطح آموزشی دارند و به عنوان ستونهای اصلی تحول و پیشرفت در آموزش و پرورش هستند ضمن اینکه این مسیر پرچالش است و مسئولیتهای سنگینی را بر دوش ما میگذارد، اما با ایمان و انگیزههای شما معلمان عزیز، میتوانیم تحولی بزرگ در سیستم آموزشی استان ایجاد کنیم.
سرپرست آموزش و پرورش استان مرکزی به اهمیت توجه به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره و تصریح کرد: هیچ گاه اجازه نخواهم داد افکار و برنامههای نادرست در عرصه آموزشی استان نفوذ کند. اعتقادات من در راستای آموزههای دینی و قرآنی است و همیشه بر مبنای اصول الهی حرکت خواهم کرد تا در راستای تحقق اهداف آموزش و پرورش استان، مسیر پیشرفت را طی نمایم.
استخدام 250 هزار معلم و اجرای طرح رتبهبندی معلمان در دولت شهید رئیسی
حسین مولوی، مدیرکل اسبق آموزش و پروش استان مرکزی نیز در این مراسم یکی از بزرگترین مشکلات آموزشوپرورش را کمبود معلم دانست و اظهار داشت: در دو سال اخیر، 250 هزار معلم استخدام شدند و این کمبود جبران شد، همچنین اجرای طرح رتبهبندی معلمان که سالها معطل مانده بود، در دولت شهید رئیسی عملی شد و در اداره کل آموزشوپرورش استان مرکزی، برای اجرای این طرح، زحمات زیادی کشیده شد.
وی افزود: تاکنون آزمون نهایی فقط در پایه دوازدهم برگزار میشد، اما سال گذشته، این آزمون برای پایههای دهم، یازدهم و دوازدهم اجرا شد. علاوه بر این، آزمونها بهصورت کاملاً الکترونیکی برگزار شد؛ از طراحی سؤال گرفته تا تصحیح اوراق و این پروژه، هر چند چالشهایی داشت، اما گامی اساسی در جهت هوشمندسازی نظام آموزشی بود ضمن اینکه اجرای این طرح مانند جابهجایی یک وزنه 250 کیلویی بود اما خوشبختانه، آموزشوپرورش استان مرکزی و کشور توانستند آن را به سرانجام برسانند.
مولوی عنوان کرد: یکی از اهداف اصلی، تغییر رویکرد آموزشوپرورش از یک اداره خدماتی به یک اداره دانشمحور بود و همیشه گفتهام که آموزشوپرورش نباید تنها یک نهاد اجرایی باشد، بلکه باید محور تولید دانش و تربیت نیروی انسانی باشد و با استفاده از ظرفیتهای موجود، توانستیم چندین فضای آموزشی جدید ایجاد کنیم که میتوان به بهره برداری از خانه معلم استان مرکزی اشاره کرد و این پروژه اکنون آماده بهرهبرداری است و معلمان استان مرکزی میتوانند از امکانات آن استفاده کنند.
مدیرکل اسبق آموزش و پروش استان مرکزی به اهمیت مدیریت منابع در آموزشوپرورش اشاره کرد و افزود: مدیریت منابع فقط به معنای مدیریت مالی نیست، بلکه شامل مدیریت فضاها، نیروی انسانی و امکانات هم میشود. در طول دوران خدمتم، با جابجایی فضاهای مدارس، توانستیم نزدیک به 7 فضای آموزشی جدید ایجاد کنیم، بدون اینکه نیاز به ساخت مدرسه جدید باشد.
انتهای پیام/711/
∎