شناسهٔ خبر: 71398082 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است

رئیس فراکسیون کارآفرینی، رفع موانع تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی، اهداف تشکیل این فراکسیون در مجلس را تشریح کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، سید کریم معصومی، رئیس فراکسیون کارآفرینی، رفع موانع تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی ظهر امروز (یکشنبه ۲۸ بهمن ماه) در نشست خبری در محل مجلس شورای اسلامی، گفت: ستون فقرات رشد اقتصادی کشور، تولید داخلی است و برای توجه به تولید داخلی باید بازارهای داخلی و خارجی را ارزیابی کنیم.

وی ادامه داد: فراکسیون کارآفرینی، رفع موانع تولید و اشتغال مجلس متشکل از ۳۵ عضو است که مهم‌ترین اهداف آن حمایت از کارآفرینان و تولیدکنندگان، اصلاح قوانین، کاهش موانع اداری، افزایش اشتغال و رشد اقتصادی کشور است.

رئیس فراکسیون کارآفرینی، رفع موانع تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه وضعیت اقتصادی کشور لازم است برخی از قوانین بانکی و مالیاتی را که موانعی را برای کارآفرینان ایجاد می‌کنند، به نفع کارآفرینان و کمک به تولید داخلی اصلاح کنیم.

معصومی اظهار کرد: ما به دنبال شناسایی کارآفرینان در استان‌های مختلف هستیم، چرا که لازمه تحقق رشد ۸ درصدی، تقویت بخش خصوصی است.

رئیس فراکسیون کارآفرینی، رفع موانع تولید و اشتغال مجلس تصریح کرد: در حوزه اشتغال یکسری قوانین وجود دارد که ما به دنبال آن هستیم تا قوانین موجود را به نفع کارآفرینان و برای اشتغال آفرینی اصلاح کنیم.

وی ادامه داد: یکی از اهداف فراکسیون ما تسهیل‌گری در صدور مجوزها است و ما باید به سمت حذف بروکراسی اداری برویم. قوانین را باید به سمتی ببریم تا بتوانیم از بخش‌های تولیدی حمایت کنیم.