شناسهٔ خبر: 71393967 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

جلسه ویژه کمیسیون آموزش برای بررسی قتل دانشجوی دانشگاه تهران

رئیس کمیسیون آموزش مجلس از تشکیل جلسه فوق‌العاده این کمیسیون درخصوص قتل دانشجوی دانشگاه تهران به دست سارقان با حضور وزیر علوم، رئیس دانشگاه تهران، فرمانده فراجا تهران بزرگ و مسئولان قوه قضائیه خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: کمیسیون آموزش مجلس بعد از ظهر امروز در یک جلسه فوق‌العاده‌ و ویژه، با دعوت از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس دانشگاه تهران، شورای صنفی دانشجویی کوی دانشگاه تهران، فرمانده فراجا تهران بزرگ و معاون قوه قضائیه موضوع و مسائل پیرامون قتل امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران به دست سارقان را بررسی و پیگیری می‌کند.

 

وی با بیان اینکه از دست دادن فرزندان عزیز ما که سرمایه‌های انسانی و ملی کشور هستند، در سایه بی‌توجهی برخی مسئولان برای ما پذیرفته نیست، تصریح کرد: در این جلسه ضمن بررسی مسائل پیرامون قتل این فرزند عزیزمان، اقدامات امنیتی، قضایی و بازدارنده انجام شده پس از قتل ایشان، پیگیر ترک فعل یا قصور احتمالی مسئولان و دستگاه‌ها که در ایجاد زمینه این حادثه دست داشتند نیز هستیم تا با اعمال نظارت بیشتر از تکرار این حادثه که موجب تألم ما و مردم عزیزمان شده است، جلوگیری شود.

انتهای پیام/