شناسهٔ خبر: 71392170 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

تخصیص ۱۲۵ میلیارد بلاعوض به مسکن محرومان بوشهری

مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر با اشاره به ساخت ۵۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان استان گفت: در ساخت این واحدها که تاکنون ۳۵۰ منزل آن تحویل جامعه هدف شده ۱۲۵ میلیارد تومان کمک بلاعوض تخصیص یافته است.

صاحب‌خبر -

امیر برومند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به تفاهم‌نامه با وزارت راه و شهرسازی در زمینه احداث 2800 واحد مسکونی به‌صورت بنیاد ساخت اظهار داشت: از این 2800 واحد مسکونی 800 واحد آن به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی به بهره‌برداری رسید و ان‌شاءالله تا پایان سال این تعداد به یک‌هزار واحد افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه در مسکن روستایی سالانه 2500 واحد مسکونی ساخته می‌شود تصریح کرد: امسال سهمیه بنیاد مسکن در ساخت واحدهای روستایی استان بوشهر به 11 هزار واحد افزایش یافته است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر ادامه داد: از 11 هزار واحد مسکونی یاد شده تاکنون برای 8 هزار واحد با بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات قرارداد منعقد شده و یک‌هزار و 850 واحد آن آماده بهره‌برداری است.

برومند با بیان اینکه یک‌هزار واحد مسکونی روستایی دیگر استان بوشهر 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد تصریح کرد: این واحدهای مسکونی همزمان با سالروز تأسیس حساب 100 امام راحل(ره) در 21 فروردین تحویل جامعه هدف می‌شود.

وی با اشاره به ساخت 500 واحد مسکونی ویژه محرومین استان بوشهر خاطرنشان کرد: در این راستا با وزارت نفت تفاهم‌نامه‌ای منعقد شد 100 میلیارد تومان از محل مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت به ساخت 500 واحد مسکونی اختصاص داده شد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر به پرداخت کمک بلاعوض برای ساخت مسکن محرومان به ازای هر واحد 200 میلیون تومان اشاره کرد و گفت: در ساخت این واحدها که تاکنون 350 منزل آن تحویل جامعه هدف شده 100 میلیارد تومان کمک بلاعوض از سوی وزارت نفت تخصیص یافته است.

برومند با اشاره به اینکه 50 میلیون تومان برای هر واحد مسکن محرومان از طریق حساب 100 امام راحل(ره) به‌صورت بلاعوض پرداخت شده است، اضافه کرد: در مجموع 25 میلیارد تومان از محل حساب 100 امام راحل(ره) به‌صورت بلاعوض برای ساخت 500 واحد مسکونی محرومان استان بوشهر پرداخت شده است.

وی پرداخت 350 میلیون تومان تسهیلات کم بهره بانکی از طریق بنیاد مسکن را از دیگر اعتبارات ساخت مسکن محرومین دانست.

مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر با اشاره به اینکه تاکنون 350 واحد مسکن محرومین افتتاح و تحویل جامعه هدف در نقاط مختلف استان شده است اضافه کرد: 150 مسکن دیگر این واحدها در 21 فروردین سال 1404 سالروز تأسیس حساب 100 امام راحل افتتاح می‌شود.

برومند از افتتاح 2 هزار و 550 واحد مسکونی در استان بوشهر در دهه فجر امسال خبر داد و تصریح کرد: این واحد با سرمایه‌گذاری یک‌هزار و 600 میلیارد تومان در قالب نهضت ملی مسکن، مسکن روستایی و محرومین ساخته و تحویل شده است.

انتهای پیام/190/