شفقنا- فرانسه در حال مذاکره با متحدانش برای برگزاری نشست غیررسمی اروپا درباره اوکراین در روز دوشنبه است.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ فرانس24 نوشت: یک منبع در ریاست جمهوری فرانسه گفت: پاریس در حال مذاکره با متحدانش برای برگزاری نشست غیررسمی سران اروپایی برای بحث در مورد اوکراین است. چهار دیپلمات اروپایی گفتند که این نشست احتمالا روز دوشنبه برگزار می شود.
رادوسلاو سیکورسکی، وزیر امور خارجه لهستان، روز شنبه در یک پنل در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت: امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه خواستار برگزاری نشست سران اروپایی در پاریس شده است.
وزیر خارجه لهستان گفت: رییس جمهور ترامپ یک تاکتیک در مورد جنگ اوکراین دارد و وظیفه ما هم پاسخ به آن است.
پس از فشارهای دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده برای پایان دادن به جنگ در اوکراین، تمرکز اروپا بر روی نقشی است که می تواند در ارائه تضمین های امنیتی برای اوکراین و همچنین چگونگی تقویت امنیت جمعی اروپا ایفا کند. اروپا به شدت از ترامپ به خاطر تلاش برای دور زدن اوکراین و اروپا برای مصالحه با پوتین گله مند است.
از سوی دیگر، ولودیمیر زلنسکی رییس جمهور اوکراین به آمریکا هشدار داد که «پشت سرمان» به توافق صلح با روسیه نپردازد.(اینجا) رییس جمهور اوکراین ضمن هشدار به ترامپ در مورد هرگونه توافق با مسکو بدون حضور کشورش خواستار تشکیل یک ارتش بینقارهای برای دفاع اروپاییها از منافع مردم این قاره شد.
این خبر را در فرانس24 ببینید