شناسهٔ خبر: 71387143 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

عمل بینی استخوانی چند ساعت طول می‌کشد؟

اگرچه عمل زیبایی بینی برای بسیاری از پزشکان به یک جراحی ساده و بی‌دردسر تبدیل شده است اما برای برخی از بیماران هنوز یک چالش مهم است. اصلا بسیاری از افراد به دلیل آگاهی نداشتن از فرآیند عمل و نگرانی از شرایطی که پس از جراحی به آن دچار می‌شوند، قید یک بینی زیبا و ظریف را می‌زنند.

صاحب‌خبر -
علاوه بر این مدت زمان جراحی هم موضوعی است که برخی از افراد را نگران می‌‌کند. طول مدت عمل به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله نوع بینی شما. برخی از افراد بینی‌شان گوشتی و برخی دیگر استخوانی است. در اینجا قصد داریم جزئیاتی را درباره طول مدت جراحی بینی استخوانی بیان کنیم که بهترین جراح بینی استخوانی در اصفهان با بیمارنشان به اشتراک می‌گذارند تا دارندگان این نوع بینی‌ها با آگاهی بیشتر وارد این مسیر بشوند.

طول مدت جراحی بینی استخوانی

در جراحی بینی، پیچیدگی عمل یکی از عوامل تعیین کننده اصلی زمان جراحی است. موارد پیچیده‌تر به جراحی نیاز دارند تا بتواند مداخلات بیشتری برای تغییر شکل ساختار بینی انجام دهد و همین امر ممکن است زمان جراحی را طولانی‌تر کند. نوع جراحی یعنی باز یا بسته بودن آن هم در این میان اثرگذار است؛ جراحی‌های بسته کمتر و جراحی‌های باز بیشتر طول می‌کشند. شرایط بینی هم در طول مدت عمل تاثیرگذار است؛ مثلا برخی از افراد تنها برای زیبایی عمل می‌کنند اما برخی دیگر ممکن است مشکلات و گرفتگی‌های تنفسی هم داشته باشند که کار بر روی آنها طول مدت عمل را افزایش می‌دهد.
پیش از هر چیز به خاطر داشته باشید آنچه به عنوان طول مدت عمل از آن صحبت می‎‌شود، حدودی است و ممکن است اعداد کمی کمتر یا بیشتر شوند. اما به طول کلی جراحی زیبایی بینی از نوع استخوانی معمولا بین ۲ تا ۴ ساعت طول می‌کشد. البته اگر بینی شما پیچیدگی‌های بیشتری داشته باشد، جراحی مدت بیشتری طول می‌کشد. جراح شما برشی بر روی مخاط (پوشش پوست مانند داخل بینی) ایجاد می‌کند و آن را از روی غضروف و استخوان برمی‌دارد. پزشک قسمت‌هایی از غضروف و استخوان را که خم شده‌اند جدا می‌کنند و بقیه را در حالت مستقیم قرار می‌دهند. در نهایت هم نوبت به می‌رسد به بخیه زدن و پانسمان.
با این حال، مهم‌ترین عاملی که تعیین‌کننده مدت زمان جراحی بینی شما است، تجربه و مهارت جراح است. در جایی که یک جراح بی‌تجربه ممکن است چندین ساعت طول بکشد تا یک عمل جراحی بینی خاص را انجام دهد، یک جراح با‌تجربه می‌تواند همان جراحی را در نیمی از این زمان به پایان برساند.

مراحل انجام عمل بینی استخوانی به چه صورت است؟


اگر بخواهیم مراحل انجام عمل بینی استخوانی را به طول مختصر و کاربردی توضیح دهیم باید به 5 مرحله اصلی اشاره کرد.

بیهوشی

بیهوشی مرحله‌ای است که تقریبا بین تمام جراحی‌ها مشترک است. متخصص بیهوشی در این مرحله با یک سری دارویی که برای شما و جراحی‌‌تان مناسب است، شما را بیهوش می‌کند.

برش

ابتدا برشی روی نوار باریکی از بافت که سوراخ‌های بینی را از هم جدا می‌کند، ایجاد می‌شود. از طریق این برش‌ها، پوستی که استخوان‌ها و غضروف‌های بینی را می‌پوشاند به آرامی بالا می‌رود و امکان دسترسی برای تغییر شکل ساختار بینی را فراهم می‌کند.

تراشیدن استخوان

در این مرحله هر گونه ایرادی که در استخوان بینی وجود داشته باشد مثلا برآمدگی، با تراشیدن آن برطرف می‌شود. بعد هم در صورت نیاز نوک بینی اصلاح می‌شود.

تغییر شکل ساختار بینی

بینی بیش از حد بزرگ ممکن است با برداشتن استخوان یا غضروف کوچک شود. گاهی اوقات جراحی بینی ممکن است نیاز به اضافه کردن پیوند غضروف داشته باشد.
معمولاً از غضروف سپتوم، پارتیشن وسط بینی، برای این منظور استفاده می شود. گاهی اوقات می‌توان از غضروف گوش یا به‌ندرت بخشی از غضروف دنده را استفاده کرد.

اصلاح سپتوم انحرافی

اگر سپتوم انحراف داشته باشد، می‌توان آن را صاف کرد و برآمدگی‌های داخل بینی را کاهش داد تا تنفس بهتر شود.

بستن برش

هنگامی که ساختار زیرین بینی به شکل دلخواه تراشیده شد، پوست و بافت بینی مجدداً تراشیده شده و برش‌ها بسته می‌شوند. ممکن است برش‌های اضافی در چین‌های طبیعی سوراخ‌های بینی برای تغییر اندازه آنها گذاشته شود.

مراحل قبل و بعد از جراحی بینی چقدر طول می‌کشد؟

طول مدت عمل تنها شامل زمانی که در اتاق عمل هستید، نمی‌شود. پیدا کردن جراح ماهر و مجرب، نوبت گرفتن و ویزیت شدن، انجام آزمایش‌های ضروری پیش از عمل و رسیدن به شرایط طبیعی، هر کدام به زمان خاص خودش نیاز دارد.

دوران نقاهت عمل بینی استخوانی چقدر است؟


دوران نقاهت شما پس از عمل و یافتن بهبودی نسبی حداقل 2 هفته طول می‌کشد اما رسیدن به بهبودی کامل و مشخص شدن نتیجه عمل حداقل 1 سال زمان نیاز دارد. در واقع پس از این مدت است که نتیجه جراحی مشخص می‌شود.

چه آزمایش‌هایی قبل از عمل بینی استخوانی لازم است و چقدر طول می‌کشد؟

پیش از انجام عمل بینی مانند هر عمل دیگری باید یک سری آزمایش و تست را پشت سربگذارید که به این ترتیب هستند:
آزمایش خون
آزمایش ادرار
سی‌تی‌اسکن
الکتروکاردیوگرافی
عکس از قفسه سینه
تست بارداری
اگر آمادگی‌های لازم را کسب کرده باشید و به اندازه کافی چابک باشید، می‌توانید این آزمایش‌ها را ظرف 2 تا 3 روز انجام دهید. نتیجه آزمایش‌ها هم نهایتا تا یک هفته بعد مشخص می‌شود.

چه زمانی بعد از عمل بینی استخوانی می‌توان تامپون و کی گچ بینی را برداشت؟


اگر قصد برنامه‌ریزی دارید و می‌خواهید بدانید چقدر طول می‌‌کشد تا تامپون و گچ بینی‌تان برداشته شود، باید گفت حدودا 2 تا 3 روز بعد از جراحی پزشک تامپون را برمی‌دارد. یک هفته بعد از جراحی هم نوبت به برداشتن گچ می‌شود.

چه زمانی بعد از عمل بینی استخوانی می‌توان به حمام رفت؟

حداقل یک هفته بعد از جراحی زمان لازم است تا بتوانید به طور کامل خود را در حمام بشویید فقط حواستان باشد که پانسمان بینی‌تان خیس نشود. البته تا چند ماه بعد از جراحی باید هنگام شستشو حسابی مراقب بینی‌تان باشید.

بهترین جراح بینی استخوانی را چگونه پیدا کنیم؟

یافتن جراحی باتجربه و ماهر که شکل بینی شما را خوب بشناسد و بداند که به چه ترتیبی می‌توان به بهترین نتیجه رسید، بسیار مهم است. بنابراین پس از تصمیم به جراحی، اولین و اصلی‌ترین گام در این مسیر یافتن یک جراح شناخته‌شده و حاذق است. اگر شما هم قصد انجام عمل بینی را دارید و ساکن اصفهان هستید، کار را برای شما راحت کرده‌ایم.

بهترین دکترهای جراحی بینی در اصفهان

اصفهان شهر بزرگی است و طبیعتا جراحان زیادی هم دارد که می‌توانند جراحی بینی را به بهترین نحو انجام دهند. اسامی برخی از بهترین جراحان بینی در اصفهان از این قرار است:
دکتر آزاده کازرونی
دکتر سهراب براتی
دکتر علیرضا خدامی
دکتر مهشید خورده‌چی
دکتر مجید راستی
دکتر مهدی قدیری
دکتر علیرضا پورصیرفی
دکتر شبنم آذری
دکتر محمدمهدی طرزی
دکتر سلیمان زندی
دکتر علیرضا مومنی
محمود عمرانی فرد
دکتر سیدعلی عقیلی
دکتر جلال الدین شریعت
دکتر علی علوی راد
دکتر نفیسه محمودی
دکتر مهرداد ادیب پارسا
دکتر شهریار لقمانی
دکتر محمدرضا آیتی
دکتر شهاب خسروی