شناسهٔ خبر: 71386129 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

تجمع مردم بیروت در اعتراض به مداخله رژیم صهیونیستی

نائب رئیس شورای سیاسی جنبش حزب‌الله لبنان در تجمع مردمی در جاده فرودگاه بیروت، هر گونه ممانعت از فرود هواپیماهای ایرانی در بیروت را اهانت به دولت لبنان دانست.

صاحب‌خبر - به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب به نقل از شبکه المنار، حزب‌الله لبنان امروز طی فراخوانی مردم این کشور را به تجمع عصر امروز در جاده قدیمی فرودگاه در محکومیت مداخله اسرائیل و نقض حاکمیت ملی دعوت کرده بود.

«محمود قماطی» نائب رئیس شورای سیاسی جنبش حزب‌الله در جمع مردمی که بنابه دعوت این جنبش در جاده منتهی به فرودگاه بیروت تجمع کرده‌ بودند، گفت: ما تحت اشغال آمریکا بودن را نمی‌پذیریم، ما صبر می‌کنیم اما صبر هم حدی دارد.

وی افزود: این دولت تا امروز، تحت فرمان و دیکته‌های آمریکا بوده و ما نمی‌پذیریم که این کشور، تحت سلطه آمریکا و اسرائیل باشد؛ ممانعت از فرود هواپیماهای ایرانی در فرودگاه بیروت، اهانت به دولت لبنان و تایید کننده تحمیل دیکته‌های آمریکا بر این دولت است؛ ما هرگز دیکته‌های خارجی را قبول نمی‌کنیم، ایران کشور دوست است.

این مقام حزب‌الله تأکید کرد: ای سیاستمداران اگر شما می‌خواهید تسلیم شوید (بدانید) که مردم حامی مقاومت، مخالف سیاست تحقیرآمیز آمریکایی و اسرائیلی است و هرگز آن را نمی‌پذیرد، مقاومت برای پیگیری عقب‌نشینی دشمن از جنوب ادامه دارد و هرگز هیچ موضع رسمی را برای تمدید حضور دشمن در خاکمان نمی‌پذیریم.

قماطی تأکید کرد: ما شهدایی در این راه تقدیم کردیم تا کرامتمان حفظ شود و حاکمیت واقعی این کشور باقی بماند، شعار تاریخی که از زمان حادثه کربلا تا به امروز تغییر نکرده این است که «هیهات منا الذلة» (خواری و ذلت از ما دور است).

اعتراضات مردمی به ممانعت از فرود هواپیماهای ایرانی در فرودگاه بیروت همچنان ادامه دارد.

پیشتر منابع خبری گزارش داده بودند که جلوگیری از انجام پرواز تهران - بیروت از سوی مقام‌های لبنانی، خشم مردم این کشور را برانگیخته است.

ساکنان خشمگین مناطق مختلف بیروت پنجشنبه شب با حرکت به صورت خودجوش در اعتراض به دخالت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی به خیابان‌ها ریختند.

مردم خشمگین لبنان، جاده منتهی به فرودگاه بین المللی بیروت را مسدود و اعلام کردند تا زمانی که پرواز مذکور وارد فرودگاه نشود، هیچ پروازی در آن انجام نخواهد شد.

مقامات لبنانی با بیان این ادعا که احتمال دارد این پرواز حامل کمک‌های مالی ایران برای حزب الله باشد، اجازه پرواز هواپیمای تهران - بیروت به سمت این کشور را صادر نکردند.

انتهای پیام/