سعید ملااسماعیلی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اراک با اشاره به اجرای طرح مولدسازی در استان مرکزی اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که در اذهان عمومی وجود دارد محل هزینهکرد منابع حاصله از طرح مولدسازی است که باید بگوییم در بخش هزینهکرد اگر مولدسازی به روش فروش در استان مرکزی باشد تمامی منابع به استان برمیگردد و صرف تکمیل پروژهای نیمهتمام میشود.
وی افزود: این روالی است که پیش از این نیز در استان مسبوق به سابقه بوده است، به عنوان مثال ملک مسکونی مربوط به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان مرکزی فروخته شد و صرف تکمیل پروژه استخر کارگران خمین شد که به مرحله بهرهبرداری رسید و مردم خمین از استخر استفاده میکنند.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان مرکزی با اشاره به اجرای طرح مولدسازی در استان مرکزی گفت: طرح مولدسازی داراییها یکی از برنامههای اقتصادی با هدف افزایش کارایی و بهرهوری داراییهای راکد و مازاد دولتی، تکمیل پروژه های عمرانی،کمک به رشد اقتصادی و افزایش بهرهوری اموال مازاد دولت است که در استان مرکزی نیز اقدامات خوبی در این حوزه صورت گرفته است.
وی افزود: این در حالی است که در سطح استان مرکزی و در بخش مولدسازی بیش از 80 ملک شناسایی شده و مصوبه کارگروه استانی مولدسازی دارد که از این تعداد 43 ملک مصوبه کارگروه ملی مولدسازی دارد که درحال پیگیری روال قانونی در این حوزه هستیم که امیدواریم نتیجه آن برای استان نتیجه مطلوب و مبارکی باشد.
ملااسماعیلی عنوان کرد: این املاک در مرحله ارزشافزایی و ارزشگذاری و تهیه بسته رونق بوده است. 10 ملک که فرایند مولدسازی آن طی شده در مرحله مزایده بوده، این در حالی است که در طرح مولدسازی دولت، اموال و داراییهای بدون استفاده یا داراییهایی که ارزشافزوده یا بهرهوری پایینی دارند و سالها رها شدهاند، شناسایی میشود تا با فروش و واگذاری آنها، داراییها و اموال راکد بهصورت بهینه استفادهشده و به اصلاح مولد باشند. هدف اصلی این طرح کمک به تولید و اشتغال در کشور است.
انتهای پیام/711/
∎