به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی منطقه فرهنگی و گردشگری عباسآباد؛ سید محمدحسین حجازی مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباسآباد، انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، رضا شنگی شهردار منطقه ٢٠، علیرضا تابش و ولی تیموری معاون اسبق گردشگری از جمله حاضران در مراسم رونمایی از نخستین مجله «تهران دیدنی» بودند.
سید محمدحسین حجازی در مراسم رونمایی از نخستین مجله «تهران دیدنی» با بیان اینکه محفلهای مختصر این چنینی در رویدادهایی مثل نمایشگاه بینالمللی گردشگری اثرگذار هستند، گفت: یکی از اقدامات خوب شهرداری تهران مدیریت حوزه گردشگری شهری به نفع مردم و شهر تهران بوده است و مجلهای که امروز رونمایی میشود حاصل تلاش اهالی رسانه و فعالان حوزه گردشگری است.
نخستین شماره «تهران دیدنی» حاصل ماهها کار مطالعاتی و پژوهش است و قرار است نقطه عطفی در حوزه گردشگری شهری باشد به همین جهت از اهالی رسانه و منتقدان درخواست میکنم این نشریه را نقد کنند.
مدیر مسئول «تهران دیدنی» با بیان اینکه مجوز این مجله سال گذشته از معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد گرفته شد، افزود: قرار است مشخصات جاذبههای شهر تهران و اقدامات صورت گرفته در حوزه گردشگری شهری در این مجله اطلاع رسانی و دیده شود و امیدواریم این اثر در حوزه پژوهشی و اطلاعرسانی تهران ماندگار شود.
انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری نیز در این مراسم ضمن قدردانی از ابتکار عمل منطقه فرهنگی و گردشگری عباسآباد در انتشار مجله تخصصی گردشگری شهر تهران بیان کرد: تهران به جز آلودگی هوا از عظمت تمدنی تاریخی قوی نیز برخوردار است و جاذبههای گردشگری بسیاری دارد. تهران کاخهای بسیاری با معماری ارزشمند همچنین جاذبههای مدرن بسیاری دارد که همگی در جذب گردشگران داخلی و خارجی مؤثر هستند.
وی با بیان اینکه واقعیت تلخی وجود دارد که با وجود این همه ظرفیت در حوزه گردشگری کم کاری کردیم، افزود: این در حالی است که کشورهای همسایه ما با اختصاص سرانه در این حوزه عملکرد خوبی داشتهاند اما ما سرانه کمی در این حوزه داریم و میتوانیم از ظرفیتهای شهرداری تهران در این زمینه استفاده کنیم.
احمد علوی رئیس کمیسیون گردشگری شورای شهر تهران نیز که در این مراسم حضور داشت، گفت: تهران چندصد نقطه گردشگری و میراثی دارد اما غالب مردم تهران آخر هفته عازم مقاصد خارج از شهر تهران هستند و ما نتوانستیم این مقاصد را به شهروندان معرفی کنیم و تهران همچنان یک مبدا است. تلاش مدیریت شهری همواره فراهم کردن این سازو کار در قالب سازمان گردشگری بوده و سعی شده نسبت به حفظ این ظرفیتها اهتمام داشته باشیم.
وی با توجه به موانع موجود برای مجموعههای خصوصی ثبت میراثی و باغهای موجود در شهر تهران اظهار کرد: ما باید قوانین سختگیرانه برای مالکان خصوصی مجموعههای میراثی و خانه باغهای موجود را رفع کنیم.
علیرضا تابش نیز بیان کرد: انتخاب نام «تهران دیدنی» برای این مجله به معنای دعوت به دیدن است و این امر کار اعضای تحریریه و دستاندرکاران نشریه را دشوار و در عین حال سهل میکند. نیاز است که در هر شماره این نشریه دیدنیهای جدیدی از تهران معرفی شود تا مردم را مشتاق دیدن جاذبههای گردشگری شهری کند.
وی ضمن تبریک به مدیر مسئول مجله «تهران دیدنی» گفت: اسامی تحریریه این مجله بیانگر حضور تیم حرفهای آن است و به عقیده من این مجله باید به زبان انگلیسی هم ترجمه و به دفاتر تورهای خارجی و سفارتخانهها نیز ارسال شود.
تابش اعلام آمادگی کرد: مجموعههای گردشگری با «تهران دیدنی» پیوند عملیاتی داشته باشند و آن را به آژانسهای مسافرتی و هتلها تعمیم دهیم. امیدوارم سایر استانها نیز ایران دیدنی را دنبال کنند چرا که در این اوضاع نیازمند ادبیات تخصصی در حوزه گردشگری هستیم که خوشبختانه آقای حجازی این کار را شروع کرد.