شناسهٔ خبر: 71378308 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرنامه دانشجویان ایران | لینک خبر

زلنسکی: بدون کمک آمریکا شانسی برای بقا نداریم

مخالفت زلنسکی با واگذاری ۵۰ درصد منابع اوکراین به آمریکا، درخواست زلنسکی از ناتو برای اعزام نیروی نظامی، انگشت اتهام ترامپ به افراد آغازگر بحران اوکراین، وعده ماکرون برای حمایت از کی‌یف و ترکیب احتمالی مذاکرات ریاض، از رویدادهای مهم جنگ هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که در صورت توقف حمایت مالی ایالات متحده، شانس این کشور برای ادامه حیات بسیار اندک خواهد بود.

وی شب گذشته در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی NBC News گفت: «احتمالاً این وضعیت بسیار، بسیار، بسیار دشوار خواهد بود... مسلماً شانس ما  بسیار اندک است. بدون حمایت ایالات متحده، شانس کمی برای بقا خواهیم داشت.»

زلنسکی همچنین نگرانی خود را از این بابت که اوکراین بدون کمک آمریکا آسیب‌پذیر خواهد شد، ابراز کرده و یادآور شد که این کشور منابع کافی برای ادامه جنگ را در اختیار ندارد.

از سوی دیگر روزنامه "واشنگتن پست" به نقل از منابع خود گزارش داد که  مقامات دولت ایالات متحده در دیدار با ولودیمیر زلنسکی در کنفرانس امنیتی مونیخ، از وی خواسته بود سندی را امضا کند که بر اساس آن ایالات متحده حق دسترسی به 50 درصد منابع معدنی استخراج‌ نشده اوکراین را دریافت کند، اما زلنسکی این پیشنهاد را رد کرد.

به گفته یک مقام آگاه، هیئت نمایندگی آمریکا سندی را به زلنسکی ارائه داده و انتظار داشتند وی آن را امضا کند. این سند به ایالات متحده حقاستفاده از 50 درصد از ذخایر معدنی آینده اوکراین را می‌داد. زلنسکی با لحنی محترمانه از امضای این سند خودداری کرد.

پیش‌ از این در اوایل فوریه، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرده بود که واشنگتن دیگر کمکی بدون چشم‌داشت به کی‌یف ارائه نخواهد کرد و در ازای حمایت آمریکا، انتظار دارد که دسترسی به منابع فلزات نادر اوکراین را دریافت کند.

برچسب‌ها: