شناسهٔ خبر: 71366138 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شرق | لینک خبر

پرسپولیس میزبان پردرآمدترین مربی تاریخ لیگ عربستان

سرخ‌ها هفته آینده یک دیدار مرگ و زندگی را در پیش دارند و باید تمام تلاش خود را برابر تیم چند صد میلیون دلاری انجام دهند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ استفانو پیولی، سرمربی ایتالیایی النصر، با دستمزد سالیانه 10 میلیون دلار، به عنوان پردرآمدترین مربی باشگاهی در قاره آسیا شناخته می‌شود. این میزان درآمد، بیش از سه برابر دستمزدی است که پیولی در زمان مربیگری خود در میلان دریافت می‌کرد.

تیم النصر با هدایت پیولی، پیش از این صعود خود را به مرحله بعدی مسابقات لیگ نخبگان آسیا قطعی کرده است. اما این دیدار برای پرسپولیس، که در حال حاضر با کسب 6 امتیاز در رده نهم جدول گروهی قرار دارد، از اهمیت بسیاری برخوردار است و حکم مرگ و زندگی را برای این تیم دارد. پرسپولیس باید در این دیدار امتیازات لازم را کسب کند تا بتواند در جمع 8 تیم برتر گروه قرار بگیرد.

استفانو پیولی گران‌ترین مربی تاریخ عربستان است

نشریه الریاضیه در گزارشی اعلام کرد که پیولی ماهانه 800 هزار دلار از باشگاه النصر دریافت می‌کند و به همین دلیل به عنوان گران‌ترین مربی لیگ برتر عربستان شناخته می‌شود. بر اساس این گزارش، هیچ مربی دیگری در تاریخ لیگ فوتبال عربستان، درآمدی بیشتر از پیولی نداشته است و او را به پردرآمدترین مربی تاریخ این لیگ تبدیل کرده است.