شناسهٔ خبر: 71362284 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

مذاکره با آمریکا اهرم فشار و مقابله با ایران است

زنجان - امام جمعه سلطانیه گفت: مذاکره با آمریکا به مثابه اهرم فشار علیه ملت و مقابله با ایران است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عمران حسینی‌نسب در خطبه‌های این هفته نماز جمعه سلطانیه به تبیین چرایی مذاکره نکردن با آمریکا پرداخت و افزود: دلیل اول تجربه برجام است؛ چرا که دولت یازدهم و دوازدهم رفت، مذاکره کرد، خندید، دست داد، امتیاز داد، کوتاه آمد، خیلی هم سخاوتمندانه عمل کرد اما نتیجه‌ای را که مقصودمان بود به دست نیاورد.

وی با بیان اینکه مذاکره با چنین دولتی که معاهده پیشین را پاره کرد، عاقلانه، هوشمندانه و شرافت‌مندانه نیست، اظهار کرد: دلیل دوم برای مذاکره نکردن با آمریکا این است که مذاکره یک تله و اهرم فشار و مقابله با ایران است.

خطیب نماز جمعه سلطانیه با یادآوری اینکه مسئول تیم طراحی تحریم‌ها علیه ایران می‌نویسد آمریکا در کنار اعمال تحریم‌های سخت و فلج‌کننده، سه راهکار مشخص برای مقابله با ایران پیش رو دارد و آن حمله مستقیم، حمله نیابتی و مذاکره است، ادامه داد: حمله مستقیم غیرممکن و ایجاد ناامنی نتیجه نمی‌دهد، لذا سیاست آمریکا از مذاکره به تله انداختن کشور برای فشار بیشتر است.

وی اقدامات ترامپ را سومین دلیل بر مذاکره نکردن دانست و با بیان اینکه ترامپ از ابتدای روی کار آمدن سه اقدام برای تهدید و البته آزمایش ایران انجام داده است، تصریح کرد: مقام معظم رهبری محاسبات ترامپ را به هم زده و فرمودند اگر تهدیدمان بکنند، تهدیدشان می‌کنیم و این رفتار فراگرفته از قرآن و دستور اسلام است.

حسینی‌نسب، امضای یادداشت علیه ایران را اقدام دوم ترامپ دانست و با بیان اینکه ترامپ در این یادداشت تاکید دارد که ایران نباید به سلاح هسته‌ای و موشک بالستیک قاره‌پیما دست یابد، خاطرنشان کرد: همچنین ترامپ مدعی است که شبکه تروریستی ایران (جبهه مقاومت) باید خنثی شده و باید با توسعه موشکی و نیز سایر تسلیحات و توانمندی‌های نامتعارف و متعارف مقابله کرد، این در حالی است که امروز قدرت دفاعی ایران زبانزد است.

وی در ادامه، دیدار با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را سومین اقدام ترامپ دانست و عنوان کرد: دلیل ضعیف شدن ایران از نظر نتانیاهو، اتفاقات منطقه‌ای از جمله شهادت هنیه، نصرالله، سنوار و سقوط بشار اسد و اتفاقات داخلی ایران از جمله شهادت شهید رئیسی و روی کار آمدن جریان غرب‌گرا است.

امام جمعه سلطانیه با بیان اینکه وقتی سیاست آمریکا از قبل معلوم شد که مذاکره برای تأمین این سه سیاست ترامپ است، بنابراین اساساً دلیلی برای مذاکره باقی نمی‌ماند، یادآور شد: رهبر معظم انقلاب نیز قلب این خطای محاسباتی را نشانه گرفتند و محاسبات آمریکا و رژیم صهیونیستی را به هم زده و اجازه ندادند جمهوری اسلامی در تله «مذاکره» و «تهدید» بیفتد.

وی همراهی رئیس‌جمهور و دولت‌مردان به خصوص وزیر امور خارجه و ایستادگی برابر مواضع قلدرمأبانه ترامپ را قابل تحسین از سوی ملت ایران دانست و گفت: رئیس‌جمهور در راهپیمایی ۲۲ بهمن با سخنان مستدل، صریح، قاطع و دفاع سرسختانه از موضع رهبر معظم انقلاب و «فصل‌الخطاب» دانستن مواضع ایشان، دشمن را ناامید کرد.

امام جمعه سلطانیه با بیان اینکه با این مواضع صریح، امید دشمن به رئیس‌جمهور از بین رفت و آفرین به این موضع رئیس‌جمهور که دوگانه مذاکره کردن و مذاکره نکردن را باطل کرد، افزود: مقام معظم رهبری، موضع صریح رئیس‌جمهور را مکمل قیام مردمی در روز ۲۲ بهمن دانسته و از آن قدردانی کردند.

وی در ادامه با تبریک روز سربازان گمنام، تصریح کرد: سربازان گمنام همان نیروهای تلاشگر اطلاعاتی و امنیتی هستند که در گمنامی، امنیت همه جانبه کشور و مردم را تأمین می‌کنند. آنانی که چشم بینای نظام هستند تا به کشور و مردم آسیبی نرسد.

حسینی‌نسب از مردم همیشه در صحنه سلطانیه و روستاهای تابعه به خاطر حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن قدردانی کرد و گفت: مردم در سراسر کشور هم حماسه خلق کردند و هم به تهدیدهای احمقانه دشمن پاسخ شجاعانه دادند.