شناسهٔ خبر: 71360039 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

گردشگری شهرستان فردوس در چهار بخش در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران معرفی شد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فردوس در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران گفت: گردشگری فردوس در بخش‌های تاریخی، طبیعی، سلامت و روستایی به بازدیدکنندگان از این نمایشگاه معرفی شد. 

صاحب‌خبر -

به‌گزارش میراث‌آریا، کاظم شبنم‌زاده بیان کرد: به علت موقعیت جغرافیایی فردوس، اغلب قالب‌های گردشگری در این شهرستان وجود دارد در گردشگری تاریخی، شهر تون و آثار تاریخی شهرستان مانند کاروانسراها، رباط‌ها، قلعه‌ها و بافت‌های روستایی اطراف شهرستان را می‌توان نام برد. 

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فردوس در گردشگری طبیعی این شهرستان کویر پلند، باغات، دره‌های سرسبز اطراف شهرستان، روستاهای باغستان، برون، مهوید و گستج را نام برد و افزود: روستای زیبای باغستان فردوس در حاشیه آب جوی قنات بلده از این جاذبه‌های گردشگری است. 

او با اشاره به وجود ظرفیت گردشگری سلامت در این شهرستان ادامه داد: مجموعه آب درمانی فردوس از جاذبه‌های طبیعی شهرستان است که آب آن خواص درمانی دارد و با سایت‌ها و فضاهای درمانی، از بزرگترین مجموعه‌های گردشگری است. 

شبنم‌زاده گردشگری روستایی را از دیگر جاذبه‌های این شهرستان برشمرد و روستاهای گستج، برون بیدسکان، مهوید را از این نقاط عنوان کرد که بافت تاریخی و روستایی ارزشمندی دارد و در چهار فصل سال پذیرای می‌همانان سراسر کشور است. 

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فردوس گفت: جاذبه‌های گردشگری، صنایع دستی و آثار تاریخی فردوس در ۳۰۰۰ جلد بروشور با کمک بخش خصوصی و فعالان گردشگری طراحی شده و در اختیار بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد و علاقمندان می‌توانند از طریق سایت نیز با این موارد آشنا شوند. 

او از صنایع‌دستی شهرستان فردوس، گوهر تراشی، حوله بافی، چرم دوزی، پته دوزی، سفال و سرامیک را نام برد و ادامه داد: با توجه به موقعیت خوب فردوس در برخورداری از معادن، بیشترین هنرمندان این شهرستان در رشته گوهرتراشی مشغول فعالیت هستند چرا که دشت سنگ و فراوری سنگ شجر فردوس، باعث جذب صنعت گران به گوهر تراشی شده است. 

شبنم‌زاده با اشاره به فعالیت ۵۰ کارگاه پارچه بافی در این شهرستان تأکید کرد: پشتیبان‌های مالی خوبی برای فعالیت این کارگاه‌ها پیش‌بینی شده که استفاده از تسهیلات تبصره ۱۸ و مشاغل خانگی از آن جمله بوده و باعث تداوم کار صنعتگران شده است. 

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فردوس افزود: در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی تهران، فعالان گردشگری شهرستان، انجمن حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم گردی، فعالان گردشگری روستای گستج در چادر عشایری، شهرداری فردوس حضور دارند و همچنین در حوزه گوهر سنگ نیز محصولات ارزشمندی از این شهرستان ارائه شده است. 
او گفت: در سیاه چادر عشایری روستای گستج محصولات کشاورزی و تولیدات این روستا به بازدیدکنندگان معرفی می‌شود. 

شبنم‌زاده همچنین به تارنوازی استاد ناصری از شاگردان مرحوم استاد ذوالفقار بیتانه اشاره کرد که مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

انتهای پیام/