حبیب دوراهکی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بندر دیر با تبریک نیمه شعبان میلاد با سعادت حضرت مهدی موعود (عج)، اظهار داشت: پخت غذای نذری در روز نیمه شعبان یکی از سنتهای دیرینه و حسنهای است که در شهر دوراهک شهرستان دیر مورد توجه ویژه قرار دارد.
مسئول ستاد مردمی پخت غذای نذری نیمه شعبان شهر دوراهک، بیان کرد: در این روز 10 هزار پرس غذای نذری از سوی دلدادگان قائم آل محمد (عج)، با کمک و نذورات افراد خیر و همه مردم شهر دوراهک پخته میشود.
مشارکت بیش از 500 نفر در امر پخت غذای نذری
وی با بیان اینکه بیش از 500 نفر در امر پخت غذای نذری مشارکت دارند، افزود: بستهبندی غذا از ساعت 7 صبح روز نیمه شعبان آغاز شده و غذاهای نذری توسط خودروها که از قبل مشخص شدهاند به مساجد و حسینیههای محلات فرستاده شده است.
دوراهکی ادامه داد: بر اساس قبوض که از چند روز قبل توسط نیروهایی از ستاد مردمی پخت غذای نیمه شعبان به تعداد همه افراد خانوادههای شهر دوراهک و حومه، توزیع شده، مردم غذاهای نذری خود را دریافت میکنند.
مدیرعامل موسسه خیریه یاوران ظهور حضرت مهدی (عج) جنوب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم حاج حسن دوراهکی رئیس پیشین ستاد این سنت حسنه، خاطرنشان کرد: در این سنت حسنه مردم ولایتمدار شهر دوراهک همت و کمک ویژهای کردند که علاوه بر آن از مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، پترو پالایش کنگان و همکاری فرماندار شهرستان دیر در حمایت و پرداخت کمکها تقدیر و قدردانی میشود.
رضا سهولزاده افزود: در این روز تعداد 10 هزار پرس غذای نذری با همکاری و مشارکت 500 عوامل اجرایی در پخت غذا بین تمام اقشار مختلف مردم شهر دوراهک و حومه توزیع میشود.
وی افزود: همچنین به مرکز معلولین بهشت کنگان و سالمندان کنگان نیز غذای نذری نیمه شعبان توزیع شد.
ضرورت ثبت این حسنه در آثار ملی کشور
فرماندار دیر نیز ضمن قدردانی از دستاندرکاران این برنامه معنوی بیان کرد: برنامه معنوی و مذهبی پخت و توزیع غذای نذری در راستای علاقهمندی مردم به اهل بیت علیهمالسلام بهویژه امام زمان (عج) است.
یونس باربرز ضمن یاد و خاطره مرحوم حاج حسن دوراهکی، رئیس پیشین ستاد، افزود: مردم ولایتمدار شهر دوراهک از سالهای خیلی دور این سنت حسنه و حرکت پسندیده را اجرا کرده و علاقهمندی خود به امام زمان (عج) اثبات میکنند.
وی گفت: باید تلاش کنیم که این سنت حسنه جز آثار ملی ثبت و ماندگار شود.
انتهای پیام/190/
∎