به گزارش "ورزش سه"، شش ماه بعد از پیوستن به کورینتیانس برزیل، از بند عجیب در قرارداد ممفیس دیپای با این تیم رونمایی شد که حسابی جنجالآفرین شده است.
طبق گزارش گلوبو اسپورت، دیپای که در سپتامبر سال گذشته به کورینتیانس پیوست در قرارداد خود بندی مبنی بر پوشیدن شماره ۱۰ این تیم از سال ۲۰۲۵ گنجانده که با موافقت مدیران باشگاه پرافتخار برزیلی نیز همراه بوده است.
جالب آنکه این موضوع که بعد از هفت ماه فاش شده است، منجر به ناراحتی شدید بازیکن شماره ۱۰ سابق کورینتیانس که تا سالها این پیراهن را به تن داشت یعنی رودریگو گاررو شده است و بنابراین از ابتدای فصل جدید سری آ برزیل که به زودی آغاز خواهد شد، دیپای بار دیگر با پیراهن شماره ۱۰ در زمین حضور پیدا خواهد کرد.
گاررو در گفتگو با روزنامه اسپورت گفت: "اگر باشگاه مزیتی در این تصمیم دیده و فکر میکند ایدهآل است باید آن را بپذیرم اما تصمیمی نبود که هرگز از آن راضی باشم."
گفتنی است دیپای فصل گذشته با پیراهن کورینتیانس موفق به ثبت ۷ گل در ۱۱ بازی شد و تا پایان سال ۲۰۲۶ با کورینتیانس قرارداد دارد.