شناسهٔ خبر: 71355756 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

مخالفت قاطع «نبیه بری» با تداوم اشغالگری رژیم صهیونیستی در لبنان

رئیس پارلمان لبنان ضمن ابراز امیدواری درباره برگزاری بدون مشکل مراسم تشییع شهید سید حسن نصرالله گفت که مخالفت قاطع خود را با تداوم اشغالگری اسرائیل در لبنان به طرف آمریکایی اطلاع داده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری النشره، رئیس پارلمان لبنان اعلام کرد: آمریکایی‌ها به من اطلاع دادند که اشغالگران اسرائیلی در ۱۸ فوریه از روستاهای مرزی عقب‌نشینی می‌کنند، اما در پنج نقطه باقی می‌مانند و من از جانب خودم و به نیابت از رئیس جمهور جوزف عون و نخست‌وزیر نواف سلام، مخالفت مطلق خود را با این طرح اعلام کردم.

نبیه بری این اظهارات را در «عین التینه» پس از دیدار با ژنرال «جاسپر جفرز» رئیس کمیته نظارت بر آتش بس با حضور «لیزا جانسون» سفیر آمریکا در لبنان بیان کرد.

وی خاطرنشان کرد: من از صحبت درباره تمدید موعد عقب نشینی اشغالگران از لبنان خودداری کردم و این وظیفه آمریکایی هاست که آن را بر تل‌آویو تحمیل کنند، در غیر این صورت باعث بزرگترین شکست برای دولت لبنان خواهند شد.

نبیه بری تأکید کرد: اگر اشغالگری اسرائیل در لبنان ادامه پیدا کند، گذر زمان مشخص می کند که واکنش به آن چه خواهد بود و این مسئولیت دولت لبنان است. ارتش در جنوب رودخانه لیتانی به طور کامل وظیفه خود را انجام می دهد و در مورد شمال لیتانی هم این موضوع به لبنانی ها و رایزنی ها درباره راهبرد دفاعی بستگی دارد.

رئیس پارلمان لبنان همچنین گفت: انشاءالله مراسم تشییع شهیدان سید حسن نصرالله و هاشم صفی الدین به صورت امن و بدون مزاحمت برگزار خواهد شد.