شناسهٔ خبر: 71354380 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

رهبر انصارالله: برای جلوگیری از اجرای طرح ترامپ درمورد غزه از قدرت نظامی استفاده می‌کنیم

رهبر جنبش انصارالله یمن گفت: اگر آمریکایی‌ها به اجرای طرح کوچ اجباری مردم فلسطین از سرزمین، وطن، کشور و اماکن مقدس خود اقدام کنند، یمن از زور استفاده خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن گفت: اگر آمریکایی‌ها به اجرای طرح کوچ اجباری مردم فلسطین از سرزمین، وطن، کشور و اماکن مقدس خود اقدام کنند، یمن از زور استفاده خواهد کرد و به هر طریقی مداخله نظامی و جهاد در راه خدا را انجام خواهد داد. هرگز ساکت نخواهیم ماند که آمریکایی‌ها و صهیونیست ها با توسل به زور به سمت اجرای طرح نادرست، ظالمانه، دشمنانه و جنایتکارانه خود حرکت کنند و اگر آمریکایی‌ها و صهیونیست ها با زورگویی به سمت اجرای طرح کوچ اجباری مردم غزه بروند با حملات موشکی، پهپادی، عملیات دریایی و دیگر ابزارها وارد عمل خواهیم شد.

وی درباره اجرای توافق آتش‌بس در غزه گفت که رژیم صهیونیستی از اجرای مرحله دوم آتش بس طفره می‌روند و نتانیاهو جنایتکار همان کسی است که قصد خود را برای تمدید مرحله اول اعلام کرد.