شناسهٔ خبر: 71347505 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

جمهوری اسلامی ایران امروز در موضع اقتدار قرار دارد

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: جمهوری اسلامی ایران امروز در موضع قدرت و اقتدار قرار دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سردار مرتضی عمومهدی پیش از ظهر امروز در مراسم مسجد المهدی(عج) اراک به مناسبت نیمه شعبان با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی اظهار داشت: انقلاب اسلامی باعث شد ملت ما هویتی دوباره یافته و کشور از زیر سلطه بیگانگان خارج شود به طوری که امروز جمهوری اسلامی ایران در موضعی مقتدر و پرقدرت در دنیا قرار دارد به طوری که قدرت‌های بزرگ جهانی به مذاکرات با ایران تمایل دارند این درحالیست که در دوران پیش از انقلاب اسلامی، کشور ما تحت سلطه مستشاران آمریکایی و قوانین ناعادلانه قرار داشت

وی افزود: بنابراین نیاز امروز کشورمان تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و چالش‌های کنونی کشور است چراکه نیاز داریم برای درک بهتر شرایط و جایگاه امروز کشور تاریخچه ظلم و ستم در دوران طاغوت را بشناسیم، این درحالیست که مردم ایران به رهبری بنیانگذارکبیر انقلاب اسلامی حضرت امام راحل(ره) برای احیای عزت و شرف خود قیام کردند و انقلاب اسلامی را به پیروزی رساندند که مهمترین اصل و دلیل ملت بزرگ ایران برای این انقلاب بزرگ اسلامی "استقلال، آزادی و عزت ایرانی" بود که به سبب بی کفایتی و ضعف بالای رژیم ستمشاهی در دوران طاغوت به غارت رفته بود.

عمومهدی تصریح کرد: اما امروز شرایط تفاوت کرده و جمهوری اسلامی ایران در موضعی قدرتمند قرار دارد، به طوری که قدرت‌های بزرگ جهانی درحالی به مذاکرات با ایران تمایل دارند که در گذشته، کشور ما تحت سلطه مستشاران آمریکایی و قوانین ناعادلانه قرار داشت و در آن زمان، هیچ فردی جرأت نداشت به ظلم‌های موجود اعتراض کند.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی ادامه داد: کشورمان پیشرفت‌های علمی و نظامی بسیاری در سال‌های اخیر داشته به طوری که امروز در عرصه‌های مختلف از جمله فناوری هسته‌ای، پزشکی و نظامی به دستاوردهای بزرگی دست یافته تاجاییکه جمهوری اسلامی ایران اکنون در میان 10 کشور برتر دنیا در زمینه پرتاب ماهواره قرار دارد و این نشان‌دهنده پیشرفت‌های شگرف ایران قوی و مقتدر ما است.

وی اضافه کرد: باید مسیر انقلاب و تحقق اهداف آن را پرقدرت ادامه دهیم زیرا ما انقلاب کردیم برای استقلال و آزادی و هیچگاه اجازه نخواهیم داد که این اهداف مورد تهدید قرار گیرد بنابراین ما باید با هوشیاری و آگاهی، بر روی پای خود بایستیم و از ظرفیت‌های داخلی کشور بهره‌برداری کنیم.

مومهدی خاطرنشان کرد: با این حال آنچه امروز کشور به آن بیش از هر زمانی نیاز دارد حفظ وحدت و همبستگی میان ملت و حاکمیت است و باید اجازه ندهیم دشمنان بین ملت و نظام فاصله ایجاد کنند. این وحدت و همبستگی، کلید موفقیت ما در برابر تهدیدات و چالش‌هاست که ما باید زمینه حضور جوانان را در مساجد و عرصه‌های اجتماعی فراهم کنیم، مساجد باید به کانون‌های فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی تبدیل شوند و جوانان باید در این فضاها رشد و بالندگی پیدا کنند.

انتهای پیام/711/