شفقنا- بر اساس آماری که روز چهارشنبه توسط سازمان اطلاعات مدنی کویت منتشر شد، جمعیت کل این کشور تا پایان سال ۲۰۲۴ به ۴ میلیون و ۹۸۷ هزار و ۸۲۶ نفر رسید.
به گزارش شفقنا، الخلیج آنلاین نوشت: بر اساس این دادهها، جمعیت زیر ۱۵ سال حدود ۱۷٪ از کل جمعیت را تشکیل میدهند، در حالی که نسبت گروه سنی ۱۵ تا ۶۴ سال ۸۰٪ از کل جمعیت است و تنها ۳٪ در گروه سنی ۶۵ سال به بالا قرار دارند.
این دادهها نشان میدهد که نسبت کویتیها از کل جمعیت این کشور ۳۱٪ است، در حالی که بیشترین ملیتهای غیر کویتی به ترتیب هندیها با ۲۰٪ و مصریها با ۱۳٪ از کل جمعیت هستند.
بر اساس دادههای آماری، کویتیهای زیر ۱۵ سال ۳۲٪ از کل کویتیها را تشکیل میدهند، در حالی که گروه سنی ۱۵ تا ۶۴ سال ۶۴٪ از کل کویتیها را تشکیل میدهند و ۵٪ از کویتیها ۶۵ سال یا بیشتر سن دارند.
بر اساس این دادهها، زنان ۵۱٪ از کل جمعیت کویت و مردان ۴۹٪ را تشکیل میدهند.
در مورد دادههای بازار کار، آمار و ارقام نشان میدهد که مجموع شاغلین در بخشهای دولتی و خصوصی به ۲ میلیون و ۲۴۷ هزار و ۲۹ نفر میرسد که از این تعداد حدود ۵۱۷ هزار و ۲۲ نفر در بخش دولتی با نسبت ۲۳٪ و ۱ میلیون و ۷۳۰ هزار و ۷ نفر در بخش خصوصی با نسبت ۷۷٪ مشغول به کار هستند.
کویتیها بیشترین نسبت شاغلین در بخش دولتی را با ۷۷.۵۲٪ تشکیل میدهند، در حالی که مصریها با ۷.۲۵٪ از کل شاغلین، و سپس هندیها با ۴.۴۲٪ از کل شاغلین، بیشترین تعداد غیر کویتیهای شاغل در بخش دولتی را تشکیل میدهند.
اقلیت هندی ها با ۳۱.۱٪ بیشترین نسبت شاغلین در بخش خصوصی را به خود اختصاص داده است، و پس از آن مصریها با ۲۵.۴٪ قرار دارند. نسبت کویتیها در بخش خصوصی ۴.۱٪ است.
کویت از سال ۲۰۱۷ فرآیند «کویتیسازی» مشاغل، به ویژه در بخش دولتی را آغاز کرده است و در اواسط ماه مه گذشته، دولت دستوری مبنی بر پایان دادن به خدمات ۱۴ هزار نفر از اتباع خارجی در بخش دولتی در راستای اجرای تصمیم جایگزینی نیروهای ملی صادر کرد.
دولت کویت در ۹ سپتامبر ۲۰۲۱ کمیتهای را برای بررسی سازوکارهای رسیدگی به عدم تعادل ترکیب جمعیتی، با هدف رساندن جمعیت به ۷۰٪ شهروندان و ۳۰٪ اتباع خارجی تشکیل داد.
متن خبر در الخلیج آنلاین