شناسهٔ خبر: 71341414 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

جدال در زنگزور/ ابتکار عمل‌ها برای خروج از بن بست

اقتصادنیوز : به ادعای گروهی از تحلیلگران، تحولات سوریه ممکن است موجب شود تا تهران هم معادلاتش در خاورمیانه را بازتعریف کند و هم فعل و انفعال‌هایش در کریدور زنگزور را مورد ارزیابی دوباره قرار دهد. در هر صورت، اگر ارمنستان شریک شود، ممکن است این کریدور بدون مشارکت ایران باز شود.

صاحب‌خبر -

تی ار تی با انتشار یادداشتی مدعی شد:‌ تلاش سیاسی اخیر در سراسر خاورمیانه، از جمله آتش‌بس اسرائیل و حزب‌الله در کنار سقوط بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه موجب شده تا تهران معادلاتش در خاورمیانه را بازتعریف کند.

این در حالی است که به ادعای ناظران ترکیه برای برجسته کردن نقشش در غرب آسیا به اهرم‌های سیاسی قدرتمندی متوسل شده است. در شرایط کنونی رد پای آنکارا در شام؛ -جایی که دولت کنونی با اردوغان روابط نزدیکی دارد- تا قفقاز؛ -جایی که هم‌صدایی ترکیه و آذربایجان در باب قره‌باغ و کریدور زنگزور حاشیه‌های بسیاری را به دنبال داشته،- برجسته‌تر شده است.

مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر «ترکش‌های سقوط بشار اسد به زنگزور/ پلن ایران و روسیه برای خنثی سازی نسخه ترکیه و آذربایجان» بخوانید.