شناسهٔ خبر: 71339404 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

نظام جمهوری اسلامی عالی‌ترین نظام سیاسی و حکومتی در جهان است

حوزه/ حجت الاسلام نوری با بیان شاخص نظام جمهوری اسلامی ایران، گفت: معیار و شاخصه نظام جمهوری اسلامی ایران حکومت امیرالمومنین(ع) است که هم جمهوری بود هم اسلامی در آن دیده می‌شود.

صاحب‌خبر -

حجت الاسلام نوری، استاد حوزه علمیه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران با بیان پروپاگاندی رسانه های معاند بر ضدیت با جمهوری اسلامی، اظهار داشت: بعضی از مدیران در این نظام مقدس باعث می شوند که دیگران و برخی فکر کنند که نظام جمهوری اسلامی ناکارآمد است اما نظام جمهوری اسلامی بهترین نظام سیاسی در دنیا است، نظام جمهوری اسلامی ایران دارای دو رکن جمهوریت و رکن اسلامیت است. بعضی از مسئولین سهواً و یا عمداً برخلاف آرمان های انقلاب گام بر می دارند، یا آنطور که باید کارآمد باشند نیستند و جایگاهی را که مناسب آن ها نیست را اشغال کرده اند، همین عوامل باعث می شود دشمن با جنجال رسانه ای ذهنیت ها را به جایی سوق می دهد که گفته شود، نظامی که بر اساس جمهوری اسلامی است کارآمد نیست.

وی افزود: اما در واقع اینطور نیست و بلکه برعکس کارآمدترین نظام در جهان امروز، نظام جمهوری اسلامی است به شرط آن که مسئولینش، مسئولین متعهد و متخصص باشند.

استاد حوزه علمیه، با توضیح نظام های سیاسی وجود در جهان، ابراز کرد: به طور کلی در جهان دو نوع نظام سیاسی وجود دارد، نظام سیاسی سکولار که به دین کاری ندارد به مانند اکثر کشورهای اروپایی و غربی و نوع دیگر از نظام سیاسی که بر اساس دین شکل گرفته و توجهی به جمهوریت ندارد مثل برخی کشورهایی منطقه خاورمیانه هستند.

وی با بیان مشکلات نظام‌های سیاسی موجود در دنیا، اظهار کرد: این نظام های سیاسی دینی که فاقد جمهوریت هستند و یک نفر در تمام امور تصمیم گیری می‌کند، دارای مشکلاتی فراوانی هستند و وضعیت اجتماعی آن ها را اگر با دقت بررسی شود می‌توان به مشکلات بنیادی آن ها پی برد، از طرف دیگر کشورهای سکولار هستند که توجهی به دین ندارند.

وی ادامه داد: این کشورها نیز دارای چالش ها و مشکلات اساسی هستند ولی متاسفانه قدرت رسانه کاری کرده است که فقط مشکلات کشور ایران در نظر ها دیده شود، مشکلات این کشورها که به مراتب مشکلات بنیادی در مسائل مختلف دارند و با قدرت رسانه ای این مسائل پوشانده می شود.

وی با بیان اینکه بعد از انقلاب هنوز هم در بحث رسانه مشکلات اساسی داریم، تاکید کرد: حدود ۴۰ سال پس از انقلاب هنوز هم به قدرت رسانه و فضای مجازی پی نبردیم و از جهت قدرت رسانه ای باز هم ضعیف عمل می‌کنیم، این مشکل را هم باید در عملکرد مسئولان ناکارآمد دید، هنوز آن طور که باید نظام جمهوری اسلامی به طور صحیح معرفی نشده و تنها نظام سیاسی در دنیا است که با توجه به آراء مردم شکل گرفته و در کنار آن توجه ویژه‌ای به بنیان‌های اسلامی و الهی دارد.

حجت الاسلام نوری با بیان شاخص و معیار نظام جمهوری اسلامی ایران، ابراز کرد: معیار و شاخصه نظام جمهوری اسلامی ایران حکومت امیرالمومنین(ع) است که هم جمهوری بود هم اسلامی در آن دیده می شود.

وی تاکید کرد: حکومت حضرت امیرالمومنین(ع) هم جمهوری بود و هم در عین حال اسلامی و الهی نیز بود و این حکومت کارآمدی خودش را هم با تمام فشارهایی که از درون جامعه اسلامی نسبت به امیرالمومنین علیه السلام وارد می شد، در طول چهار سال نشان داد.

انتهای پیام. /