شناسهٔ خبر: 71328779 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

عرضه خودرو سواری در حراج اموال تملیکی کلید خورد

اقتصادنیوز: عرضه خودرو سواری در حراج اموال تملیکی آغاز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، مدیرعامل سازمان اموال تملیکی با اشاره به عرضه خودرو برای اولین بار در حراج خرده فروشی گفت: متقاضیان از ساعت ۱۱ صبح امروز تا روز دوشنبه ۲۹ بهمن جهت بازدید از خودروها به ادارات مراجعه کنند.

 احسان عسکری مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی از آغاز عرضه خودرو سواری برای نخستین بار در حراج خرده فروشی خبر داد و اظهار کرد: پس از شروع موفق آمیز حراج خرده فروشی سازمان که از خرداد ۱۴۰۲ آغاز شد، از ساعت ۱۰ صبح امروز ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ خودرو نیز به این حراج اضافه می‌شود و متقاضیان می‌توانند برای خرید اقدام کنند.

وی افزود: متقاضیان می‌توانند از ساعت ۱۱ صبح امروز ۲۴ بهمن تا ساعت ۱۴ دوشنبه ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۳ جهت بازدید خودروها به ادارات کل استان‌ها مراجعه کنند.

عسکری ادامه داد: تاریخ ارائه پیشنهاد از ساعت ۸ صبح روز دوشنبه ۲۹ بهمن تا ساعت ۱۹ همان روز خواهد بود؛ همچنین زمان بازگشایی و اعلام برندگان ساعت ۸ صبح ۳۰ بهمن ماه است.

بر اساس اعلام سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، وی گفت: عموم مردم و متقاضیان می‌توانند جهت ارسال پیشنهاد قیمت به صفحه نخست سامانه ستاد ایران به نشانی setadiran.ir بخش مزایده و گزینه حراج خرده فروشی اموال تملیکی یا منوی آگهی‌های عمومی مراجعه کنند، همچنین متقاضیان می‌توانند از طریق سایت سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی به آدرس tamliki.ir و پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به آدرس sso.my.gov.ir برای ثبت نام و ورود اقدام کنند.