شناسهٔ خبر: 71325770 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

اژه‌ای: باید مراقب بود تا از ولی فقیه جلو نزده و عقب هم نمانیم

قم- رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه باید مراقب بود تا از ولی فقیه جلو نزده و عقب نمانیم، گفت: باید بیانات رهبر معظم انقلاب را نصب العین خود قرار دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای صبح چهارشنبه در همایش دکترین مهدویت که در مسجد مقدس جمکران برگزار شد گفت: با روحیه انقلابی و جهادی باید زمینه ساز ظهور حضرت حجت باشیم.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه داشتن اخلاص در عمل بسیار مهم است، افزود: امروز همگان از جمله کارگزاران و مردم مسئولیت دارند و باید قانون را به درستی انجام داد.

وی تصریح کرد: باید به وعده‌های الهی ایمان و اطمینان داشته باشیم و امروز دشمنان با روش‌های مختلف در حال اعمال فشار هستند اما شاهدیم که رهبر معظم انقلاب با بصیرت و درایت خود نقشه‌های دشمنان را خنثی می‌کنند.

وی با بیان اینکه باید مراقب بود تا از ولی فقیه جلو نزده و عقب هم نمانیم، افزود: باید بیانات رهبر معظم انقلاب را نصب العین خود قرار دهیم.

محسنی اژه‌ای با اشاره به تأثیر انقلاب اسلامی در منطقه و دنیا گفت: انقلاب اسلامی ایران با مدیریت و رهبری امام راحل توانست تأثیرات شگرفی بر نظام سلطه داشته باشد و تشکیلات اطلاعاتی و همچنین پوشش‌های فریبنده و دروغین کشورهای مستکبر را از میان بردارد.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه قبل از انقلاب اسلامی ظرفیت‌های کشور در خدمت مستکبران بود، افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی معادلات به هم ریخت و همه توان و ظرفیت‌های طبیعی کشور در خدمت به مردم قرار گرفت.

محسنی اژه‌ای افزود: زمانی که امام راحل در تبعید به سر می‌بردند، بسیاری تشکیل حکومت اسلامی را دور از انتظار می‌دانستند و هیچکس فکر نمی‌کرد رژیم ستمشاهی که تا بن دندان مسلح بود و از سوی کشورهای مختلف مورد حمایت قرار می‌گرفت در مدت زمان کوتاه و با هزینه اندکی سرنگون شود.

وی گفت: برای ظهور حضرت منجی باید بسترسازی لازم صورت گیرد و باید این آمادگی را در خود ایجاد کنیم.

وی افزود: انسانیت از مسیر خود منحرف و ظلم و ستم در جهان فراگیر شده است و این شرایطی است که ظهور منجی را می‌طلبد.

رئیس دستگاه قضا در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: فشارهای اقتصادی و معیشتی که ناشی از توطئه‌ها و فتنه‌گری‌های دشمنان است در حقیقت یک جنبه آزمایش الهی است.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه امروز نظام سلطه با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین به دنبال جنایت‌های علیه بشریت است، افزود: امروز شاهدیم که بمب‌های هوشمند ساختمان‌های بسیار بزرگ را در کمترین لحظه ویران می‌کنند و این نشان دهنده قساوت مستکبران است.

وی افزود: دشمنان تلاش دارند تا از هر مسیری برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی استفاده کنند و کسانی که انقلاب اسلامی را مغایر با منافع خود می‌بینند بیکار نمی‌نشینند و به توطئه‌های خود ادامه می‌دهند.