شناسهٔ خبر: 71321957 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

شکوه و شیدایی نیمه شعبان در مسجد جمکران / پیش بینی شرکت ۵ میلیون نفر در جشن انتظار

حجت‌الاسلام حسین‌آبادی، رئیس قرارگاه نیمه شعبان با اشاره به آمادگی همه‌جانبه نهادها و سازمان‌ها برای برگزاری رویداد فرهنگی و اجتماعی نیمه شعبان در مسجد مقدس جمکران، از پیش بینی حضور بیش از پنج میلیون نفر در این جشن بزرگ خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه، نشست خبری اعلام برنامه‌های جشن میلیونی نیمه شعبان در مسجد مقدس جمکران با حضور حجت‌الاسلام مهدی حسین‌آبادی رئیس قرارگاه نیمه شعبان در این مکان مقدس برگزار شد.

حجت‌الاسلام حسین‌آبادی در این نشست بر فراگیر بودن این رویداد تأکید کرد و گفت: این جشن صرفاً یک برنامه از پیش طراحی‌شده با یک متولی مشخص نیست، بلکه مجموعه‌های مختلف مردمی و نهادی در آن سهیم هستند. در برگزاری این جشن شهرداری‌ها و سازمان‌های بین‌المللی از جمله سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و جامعة المصطفی العالمیه و رسانه‌ها نیز نقش مؤثری دارند.

رئیس قرارگاه نیمه شعبان با ابراز امیدواری از برگزاری یک رویداد فرهنگی، رسانه‌ای و اجتماعی مشابه اربعین حسینی، بیان کرد: هدف ما این است که یک رویداد فرهنگی و اجتماعی برای امام زمان (عج) رقم بخورد. با نگاهی به گذشته و آینده، باید الگویی مشابه در ارتباط با انتظار و امام زمان ایجاد کنیم. جشن نیمه شعبان این ظرفیت را دارد که مردم به‌طور گسترده‌ای در آن مشارکت کنند.

شعار محوری جشن نیمه شعبان

حجت‌الاسلام حسین‌آبادی در ادامه از انتخاب شعار محوری این رویداد خبر داد و گفت: شعار امسال «تا انقلاب مهدی» است که برگرفته از مکتوبات و بیانات رهبری معظم است و به پویایی انقلاب اسلامی اشاره دارد. این شعار به ما یادآوری می‌کند که باید خود را برای رسیدن به آرمان‌های نهایی انقلاب اسلامی تجهیز کنیم.

وی درباره اقدامات عملی در راستای این شعار اظهار کرد: این شعار ابعاد سلبی و ایجابی دارد. بعد سلبی آن به مقابله با فرهنگ غربی و استکبار جهانی اشاره دارد و بعد ایجابی آن، تحقق قدرت اسلام و زمینه‌سازی برای حکومتی جهانی تحت رهبری امام زمان (عج) است.

پیش‌بینی حضور پنج میلیون نفر

رئیس قرارگاه نیمه شعبان ادامه داد: برای سازماندهی بهتر این مراسم، کمیته‌های تخصصی در زمینه‌های مختلف شامل فرهنگی، اجتماعی، رسانه و فضای مجازی، پشتیبانی و اجرایی، امنیت و پدافند غیرعامل و امداد، به‌ منظور فعالیت‌های هماهنگ و برنامه‌ریزی شده شکل گرفته است.

وی با اشاره به پیش‌بینی حضور بالغ بر پنج میلیون نفر در جشن امسال، اظهار داشت: سال گذشته حدود چهار میلیون نفر در این جشن حضور داشتند و ما امسال انتظار داریم این رقم افزایش یابد. به‌منظور میزبانی از این جمعیت خاص، زیرساخت‌ها و تدابیر لازم در حال آماده‌سازی است.

حجت‌الاسلام حسین‌آبادی با اشاره به برگزاری بیش از هفتاد برنامه فرهنگی در معاونت فرهنگی مسجد جمکران، افزود: از ابتدای شعبان تا نیمه این ماه، مجموعه‌ای از برنامه‌های متنوع فرهنگی، اجتماعی و رسانه‌ای برگزار می‌شود که در مجموع به بیش از ۱۰۰ عنوان می‌رسد.

وی ادامه داد: مراسم معنوی از جمله مناجات شعبانیه و دعای کمیل، همایش‌های بین‌المللی و نیز حضور خبرنگاران و فعالان اجتماعی از کشورهای مختلف در این جشن به‌منظور گسترش پیام مهدویت و معرفی این رویداد بین‌المللی پیش‌بینی شده است.

رئیس قرارگاه نیمه شعبان همچنین به برگزاری نشست‌های علمی اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به تحلیل‌های نادرست از وضعیت اجتماعی پیرامون مهدویت، پنج نشست تخصصی با موضوع تحولات منطقه‌ای و مهدویت در مرکز نشر کتاب جمکران برگزار خواهد شد. این نشست‌ها به تحلیل و بررسی تحولات روز به‌ویژه در بحران‌های منطقه‌ای اختصاص دارد.

برنامه‌های ویژه کودکان و نوجوانان

حجت الاسلام حسین‌آبادی اظهار کرد: برنامه‌های ویژه‌ای برای کودکان و نوجوانان نیز تدارک دیده شده است. مجموعه‌های فرهنگی نظیر گل نرگس و جوانان انتظار نقش فعالی در این رویداد خواهند داشت و برنامه‌های تلویزیونی ویژه نیز برای این گروه سنی اجرا می‌شود.

رئیس قرارگاه نیمه شعبان در ادامه از حضور آستان‌های مقدس سراسر کشور در این رویداد و برگزاری کرسی‌های تلاوت مهدوی خبر داد و اظهار کرد: کرسی‌های تلاوت هر روز از ساعت ۵ تا ۶ صبح در مسجد مقدس جمکران برگزار می‌شود و به‌صورت زنده از شبکه قرآن و معارف سیما پخش خواهد شد.

جمکران مرکز ثقل رویدادهای فرهنگی و رسانه‌ای

رئیس قرارگاه نیمه شعبان، مسجد مقدس جمکران را به عنوان کانون رویدادهای فرهنگی و رسانه‌ای نیمه شعبان معرفی کرد و از زائران و مردم خواست با حضور پرشور خود به عظمت این رویداد افزوده و از برنامه‌های متنوع آن بهره‌مند شوند.

وی با اعلام این که در ایام نیمه شعبان، مسجد مقدس جمکران میزبان بیش از صد برنامه فرهنگی و رسانه‌ای مانند برنامه‌های تلویزیونی نظیر “سمت خدا”، “آفتاب شرقی” و “سر سفره خدا” خواهد بود ، اظهار کرد: این برنامه‌ها در محدوده مسجد جمکران اجرا خواهد شد.

وی همچنین از برپایی غرفه‌های فرهنگی در صحن‌های مختلف مسجد جمکران خبر داد که شامل حضور مبلغان در موضوعات مهدویت، انقلاب اسلامی و پاسخ به شبهات خواهد بود. همچنین، نمایشگاه‌هایی در زمینه حجاب و عفاف و گروه‌های تبلیغی نظیر مجموعه سعدا و امیربیان در این ایام فعالیت خواهند داشت.

رئیس قرارگاه نیمه شعبان درباره برنامه‌های ویژه ایام نیمه شعبان گفت: برنامه‌های روز چهاردهم و پانزدهم شعبان از ساعت ۱۵:۳۰ روز چهاردهم آغاز می‌شود و پس از نماز مغرب و عشاء، مراسم جشن نیمه شعبان با حضور مجموعه‌های سرود، قاریان برجسته و شاعران معروف برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام حسین‌آبادی به برنامه‌های ویژه‌ای همچون محفل قرآنی امام‌زمانی‌ها اشاره کرد که از ساعت ۲۰:۳۰ تا ۲۲:۳۰ شب نیمه شعبان در مسجد مقدس جمکران برگزار خواهد شد. در این محفل قاریان برجسته به تلاوت قرآن کریم خواهند پرداخت. مراسم احیای شب نیمه شعبان نیز از ساعت ۰۰:۳۰ بامداد آغاز خواهد شد و شامل قرائت دعای کمیل و مناجات شعبانیه خواهد بود.

وی در ادامه به پویش «تا انقلاب مهدی» اشاره کرد و افزود: این پویش به ترویج جشن‌های مردمی و موضوع امام زمان (عج) پرداخته و به افراد امکان مشارکت در جشن مردمی نیمه شعبان را می‌دهد.

رئیس قرارگاه نیمه شعبان تأکید کرد که زائران و افراد شرکت‌کننده در این مراسم بعد از نیمه شعبان نیز به ادامه مسیر خود و نقش‌آفرینی در فعالیت‌های اجتماعی بپردازند.

رئیس قرارگاه نیمه شعبان بر اهمیت پوشش رسانه‌ای این رویدادها تأکید کرد و گفت: رسانه ملی به صورت مستقیم مراسم احیاء شب نیمه شعبان را از آستان مقدس مسجد جمکران پخش خواهد کرد و دیگر شبکه‌ها نیز از اماکن مقدس دیگر پوشش خواهی داشت.

انتهای پیام

تصاویر/نشست خبری برنامه های جشن های نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران تصاویر/نشست خبری برنامه های جشن های نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران تصاویر/نشست خبری برنامه های جشن های نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران تصاویر/نشست خبری برنامه های جشن های نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران تصاویر/نشست خبری برنامه های جشن های نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران تصاویر/نشست خبری برنامه های جشن های نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران تصاویر/نشست خبری برنامه های جشن های نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران تصاویر/نشست خبری برنامه های جشن های نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران تصاویر/نشست خبری برنامه های جشن های نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران تصاویر/نشست خبری برنامه های جشن های نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران تصاویر/نشست خبری برنامه های جشن های نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران تصاویر/نشست خبری برنامه های جشن های نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران تصاویر/نشست خبری برنامه های جشن های نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران تصاویر/نشست خبری برنامه های جشن های نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران تصاویر/نشست خبری برنامه های جشن های نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران تصاویر/نشست خبری برنامه های جشن های نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران