شناسهٔ خبر: 71315959 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

مولوی عبدالرزاقی:

وحدت شیعه و سنی، رمز پیروزی انقلاب اسلامی و شکست توطئه‌های دشمنان

امام جماعت و روحانی حج تایباد تأکید کرد:شیعه و سنی در کنار یکدیگر علیه ظلم و استبداد قیام کردند و این وحدت موجب پیروزی انقلاب شد.

صاحب‌خبر - به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب (تنا)، "مولوی عبدالله عبدالرزاقی" امام جماعت و روحانی حج تایباد، در وبینار «نقش مذاهب اسلامی در پیروزی انقلاب اسلامی» که با شعار «انقلاب اسلامی؛ وحدت اقوام و ادیان الهی، امید به آینده» برگزار شد، ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و حلول ماه مبارک شعبان، به اهمیت نقش مذاهب اسلامی در این تحول بزرگ پرداخت.

وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی حرکتی برخاسته از باورهای دینی و ارزش‌های مشترک اسلامی بود، تأکید کرد: این انقلاب نه تنها یک تحول سیاسی بلکه جنبشی الهی و مردمی بود که بر اساس آموزه‌های قرآنی و سنت نبوی شکل گرفت.

مولوی عبدالرزاقی با استناد به آیه ۶۱ سوره صف، «إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُمْ بُنْيَانٌ مَرْصُوصٌ» (خداوند کسانی را که در راه او همچون سد محکمی پیکار می‌کنند، دوست دارد)، تأکید کرد:شیعه و سنی در کنار یکدیگر علیه ظلم و استبداد قیام کردند و این وحدت موجب پیروزی انقلاب شد.

وی با اشاره به حضور گسترده اهل سنت در انقلاب، خاطرنشان کرد که مناطق سنی‌نشین از کردستان، هرمزگان، بلوچستان تا ترکمن‌صحرا و خراسان شاهد حضور علما و جوانانی بودند که دوشادوش سایر مسلمانان برای پیروزی انقلاب اسلامی تلاش کردند.علمای برجسته اهل سنت نیز به روشنی اعلام کردند که نظام شاهنشاهی نه تنها غیر اسلامی، بلکه مخالف اصول عدالت و شریعت است.

مولوی عبدالرزاقی با ذکر حدیثی از پیامبر اکرم (ص) که می‌فرمایند:برترین جهاد، سخن حقی است که در برابر حاکم ستمگر گفته شود، یادآور شد که اهل سنت ایران با پیروی از این آموزه نبوی در کنار سایر مسلمانان علیه ظلم قیام کردند.

وی همچنین بر اهمیت وحدت میان شیعه و سنی تأکید کرد و گفت:این وحدت، دشمنان را غافلگیر کرد و تمام گروه‌های اسلامی، از علمای قم و مشهد تا عالمان اهل سنت در کردستان، ترکمن‌صحرا و بلوچستان، یک‌صدا علیه ظلم برخاستند.

مولوی عبدالرزاقی با اشاره به شعارهای مردم در تظاهرات و راهپیمایی‌ها که فراتر از قومیت و مذهب بود، افزود:مردم ایران تحت لوای اسلام و آزادی‌خواهی گرد هم آمدند. تمام مذاهب اسلامی بر اصولی همچون عدالت، ظلم‌ستیزی و حمایت از مستضعفین تأکید دارند.

امام جماعت و روحانی حج تایباد تأکید کرد که اهل سنت ایران، اعم از حنفی، شافعی، مالکی و حنبلی، همگی بر اصل امر به معروف و نهی از منکر تأکید دارند و مبارزه با ظلم را وظیفه‌ای دینی می‌دانند.

وی ضمن تأکید بر لزوم حفظ وحدت، اظهار داشت:اگر امروزه این وحدت را حفظ کنیم، همچنان در برابر چالش‌های داخلی و بین‌المللی استوار خواهیم ماند.

امام جماعت و روحانی حج تایباد، در پایان گفت: صلح بین شیعه و سنی نماد وحدت است، چرا که هر پرچمی که در اهتزاز باشد، وجه اشتراک ما خداوند یکتاست که از آغاز یکی بوده و تا پایان نیز یکی خواهد ماند.


انتهای پیام/