به گزارش بازار، علی سید زاده مدیر کل دفتر مدیریت مصرف آب شرکت آب و فاضلاب کشور در رابطه با هوشمند سازی کنتورهای آب و صرفه جویی در مصرف گفت: با توجه به اینکه در قانون برنامه هفتم توسعه موضوع هوشمندسازی کنتورهای مشترکین دیده شده و برای اولین بار در کشور اجازه داده شده برای مشترکان بالاتر از الگوی مصرف به دلیل هزینه بالای کنتورهای هوشمند مشروط کنتور این افراد با کنتورهای هوشمند تعویض شود هزینه آن را به صورت اقساطی دریافت کنیم.
وی ادامه داد: پس از ابلاغ قانون برنامه هفتم که در دو سه ماه اخیر انجام شد برای اولین بار به یک استاندارد در حوزه خرید کنتورهای هوشمند نیاز داشتیم که با تشکیل کارگروهی اقدام به استاندارد سازی، تدوین راهنمای خرید و نصب کنتور هوشمند اقدام کردیم.
به گفته وی این راهنما در اوایل ماه گذشته به شرکتهای آب و فاضلاب سراسر کشور ابلاغ شده است.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: در گام اول برنامهریزی کردیم که ۳۹ هزار کنتور خراب را با کنتور هوشمند در سراسر کشور تعویض کنیم و در گامهای بعدی این عدد را به صورت سالانه افزایش دهیم.
سید زاده خاطر نشان کرد: منابع درآمدی حاصل از آن نسبت به تعویض کنتورها اقدام خواهیم کرد.
این مقام مسئول اضافه کرد: بر اساس برنامهریزی های صورت گرفته باید بتوانیم طی سه سال ۴ میلیون کنتور خراب را تعویض کنیم و در یک سال حداقل ۴۰ درصد از این ۴ میلیون کنتور خراب یک میلیون و ۵۰۰ هزار کنتور در این بازه از زمان تعویض میشوند.