شناسهٔ خبر: 71308667 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

کره‌ شمالی: ورود زیردریایی هسته‌ای آمریکا به منطقه یک تهدید جدی امنیتی است

صاحب‌خبر -

شفقنا – در پی پهلوگیری یک زیردریایی هسته‌ای نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا در بندری در شهر بوسان کره جنوبی، کره شمالی اعلام کرده است که نیروهای نظامی پیونگ یانگ آماده انجام هر اقدام ضروری‌ای هستند.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا و به نقل از خبرگزاری دولتی کره شمالی، KCNA، پیونگ یانگ همچنین واشنگتن را تهدید جدی برای امنیت خود توصیف کرده است.

وزارت دفاع کره شمالی روز سه شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که حضور یک زیردریایی هسته‌ای آمریکایی در شبه‌جزیره کره «نشان‌دهنده سیاست تقابل‌جویانه واشنگتن در قبال پیونگ‌ یانگ» است

این بیانیه افزود: ما نگرانی جدی خود را نسبت به اقدام خصمانه و خطرناک ایالات متحده که می‌تواند تنش‌های نظامی در منطقه اطراف شبه‌ جزیره کره را به سمت یک درگیری مسلحانه واقعی سوق دهد، ابراز می‌داریم.

وزارت دفاع کره شمالی گفت که این کشور «بدون تردید از حق قانونی خود برای مجازات تحریک‌کنندگان استفاده خواهد کرد» و ایالات متحده را به عنوان «یک موجودیت هژمونیک» متهم کرد که «کورکورانه به تسلط از طریق قدرت اعتقاد دارد.»

به گفته وزارت دفاع کره جنوبی، زیردریایی یواس‌اس السکاندریا روز دوشنبه در بندر بوسان پهلو گرفت تا تدارکات دریافت کند و خدمه آن استراحت نمایند. سئول افزود که این توقف همچنین فرصتی را برای نیروی دریایی کره جنوبی و ایالات متحده فراهم می‌کند تا به مبادله اطلاعات بپردازند و یک موضع دفاعی مشترک تدوین کنند.

زیردریایی یواس‌اس السکاندریا که بخشی از ناوگان اقیانوس آرام ایالات متحده است، یک زیردریایی هسته‌ای است که به موشک‌های کروز تاماهاک مجهز است.

نیروهای مسلح کره جنوبی از اظهار نظر در مورد بیانیه دولت کره شمالی خودداری کرده‌اند.

پیونگ‌ یانگ تاکید دارد که فعالیت‌های نظامی مشترک آمریکا و کره جنوبی تهدیدی برای صلح در شبه‌ جزیره کره است و آن‌ها را به عنوان تمرین برای حمله به کره شمالی می‌پندارد.

کره شمالی روز یکشنبه پس از انجام یک سری تمرینات توسط آمریکا و کره جنوبی در فاصله تنها ۱۶ مایلی (۲۵.۷ کیلومتری) مرز کره شمالی، هشدار داد که «عواقب نامطلوبی» در انتظار آنان خواهد داشت.

علی‌رغم ابراز تمایل دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، برای گفت‌وگو با رهبر کره شمالی، کیم جونگ اون، پیونگ یانگ از زمان ورد ترامپ به کاخ سفید در ماه گذشته، لفاظی‌ها و سخنان تند خود علیه واشنگتن و سئول را تشدید کرده است.

علی‌رغم تحریم‌های سنگین واشنگتن علیه پیونگ‌یانگ و گاهی اوقات تبادل الفاظ تند بین رهبران دو کشور، ترامپ و کیم در طول دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ رابطه‌ای خوب داشتند.

ترامپ در فاصله سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹ سه بار با کیم ملاقات کرد و با قدم گذاشتن به خاک کره شمالی، به اولین رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا تبدیل شد که از زمان آتش‌بس سال ۱۹۵۳ که به طور واقعی به جنگ کره پایان داد، این کار را انجام داده است.

این خبر را اینجا ببینید.