شناسهٔ خبر: 71303979 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

کشف تعدادی سلاح غیرمجاز در یک منزل مسکونی در شهر کرمان

مهدی بخشی صبح امروز ۲۳ بهمن در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با دریافت گزارشی مبنی بر وجود تعدادی اسلحه در یک منزل مسکونی در شهر کرمان، این موضوع در دستور کار قرار دادستانی قرار گرفت.

صاحب‌خبر -
دادستان کرمان از کشف یک قبضه سلاح کلاش و سه قبضه کلت غیرمجاز در بازرسی از یک منزل مسکونی در این شهر خبر داد.
 
به گزارش ایسنا، مهدی بخشی صبح امروز ۲۳ بهمن در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با دریافت گزارشی مبنی بر وجود تعدادی اسلحه در یک منزل مسکونی در شهر کرمان، این موضوع در دستور کار قرار دادستانی قرار گرفت.
 
وی افزود: با دستور قضایی، مأموران انتظامی به محل مورد نظر اعزام و طی عملیاتی غافلگیرانه دو متهم را که در امر خرید و فروش اسلحه غیرمجاز فعالیت داشتند را دستگیر نمودند و در بازرسی از منزل آنان موفق به کشف یک قبضه اسلحه کلاش، سه قبضه کلت، هفت تیغه خشاب و ۳۴۸ عدد فشنگ جنگی شدند. 
 
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان ضمن قدردانی از زحمات عوامل کلانتری ١۴ شهر کرمان، از برخورد قاطع دستگاه قضایی با دارندگان سلاح غیرمجاز خبر داد و بیان کرد: برخورد با قاچاقچیان سلاح از اولویت‌های دستگاه قضایی است و با عوامل قاچاق و فروش سلاح قاطعانه برخورد قانونی می‌شود.

برچسب‌ها: