شفقنا- آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای پناهندگان فلسطینی (اونروا) اعلام کرد که حدود 40 هزار پناهنده بهطور اجباری از شمال کرانه باختری تخلیه شدهاند.
به گزارش شفقنا؛ وبگاه عرب 48 نوشت: «نیروهای اشغالگر اسرائیلی روز دوشنبه، به شهرها و روستاهای کرانه باختری حمله کرده و کمپین دستگیری را آغاز کردند. این اقدامات همزمان با درگیریهایی بین جناحهای فلسطینی و نیروهای اشغالگر در مناطق مختلف، به ویژه در طولکرم و جنین، صورت گرفته است«.
نیروهای اشغالگر اسرائیلی به روستای طمون در جنوب طوباس در شمال کرانه باختری همراه با یک بلدوزر نظامی حمله کردند و خیابانهای روستا را تخریب کردند.
شهر السیله الحارثیه:
نیروهای اشغالگر یک خانه را در شهر السیله الحارثیه، واقع در غرب جنین، پس از حمله به شهر و درگیریهای شدید که شامل تبادل آتش و انفجار بمبهای دستساز بود، به آتش کشیدند.
نیروهای اشغالگر منطقه الواد در شهر السیله الحارثیه را محاصره کرده و خانهای را به آتش کشیدند. پس از این اقدامات، نیروهای اشغالگر از شهر خارج شدند.
در جریان حمله به منطقه، نیروهای اشغالگر چندین جوان را در منطقه الواد بازداشت کردند. همچنین، درگیریهایی بین مقاومتکنندگان و نیروهای اشغالگر در السیله الحارثیه رخ داد.
در همین رابطه؛ سرایا القدس جنین اعلام کرد که جنگجویان در سرية السیله الحارثیه یک بمب دستساز را در یک خودرو نظامی اشغالگران منفجر کرده و آن را تخریب کردند. سرية الیامون نیز تأیید کرد که جنگجویانش در حال درگیری مسلحانه با نیروهای اشغالگر برای حمایت از سرية السیله الحارثیه هستند که در چندین محور در داخل شهر در حال درگیری هستند.
شهر نابلس:
نیروهای اشغالگر به شهر بیت فوريک حمله کرده و تجهیزات خود را در خیابانهای شهر به راه انداختند و چندین خانه فلسطینیان در بخش شرقی شهر را مورد حمله قرار دادند.
تاریخچه حملات:
در 21 ژانویه، نیروهای اشغالگر اسرائیلی یک حمله نظامی به شمال کرانه باختری را آغاز کردند که با حمله به شهر جنین و اردوگاه آن و روستاهای اطراف آن شروع شد.
این حملات در 27 همان ماه به شهر طولکرم و اردوگاه آن گسترش یافت، قبل از اینکه در 2 فوریه به روستای طمون و اردوگاه الفارعة در استان طوباس حمله کنند. نیروهای اشغالگر پس از محاصره 7 روزه از طمون خارج شدند و حملات خود را به اردوگاه الفارعة ادامه دادند.