شناسهٔ خبر: 71300429 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

آغاز زندگی مشترک زوج کرمانی در جوار شهدای هویزه

اهواز - یک زوج جوان از استان کرمان، زندگی مشترک خود را در جوار شهدای هویزه آغاز کردند. این مراسم معنوی و پرشور با استقبال گسترده زائران راهیان نور همراه بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، رسول طحان زاده داماد این مراسم که دارای دیپلم مکانیک و صاحب تعمیرگاه اتومبیل است، اظهار کرد: ۱۲ سال است که از شهرستان انار استان کرمان به زیارت شهدا می‌آیم. من اعتقاد خاصی به شهدا دارم و در سفر راهیان نور با شهید علی حاتمی که به شهید ازدواج معروف است، آشنا شدم. با توسل به وی، همسری شایسته انتخاب کردم که در حال حاضر در رشته حسابداری تحصیل می‌کند.

وی ادامه داد: با مشورت خانواده‌هایمان تصمیم گرفتیم نامزدی خود را در هویزه برگزار کنیم و به لطف شهدا، امروز زندگی مشترکمان را از کنار مزار شهید علی حاتمی آغاز کردیم.

این مراسم که با حضور خانواده‌های زوج جوان و جمعی از زائران برگزار شد، نمادی از پیوند معنوی و ملی میان نسل جوان ایران و شهدای دفاع مقدس بود.