شناسهٔ خبر: 71293632 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

قالیباف: ایجاد خدشه در یکپارچگی ملت یک حرام سیاسی است

رییس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : هر کسی بخواهد این یکپارچگی ملت را مخدوش کند کاری حرام سیاسی انجام داده است.

صاحب‌خبر -
به گزارش جهان نیوز، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم جشن وراه پیمایی ۲۲ بهمن در ارومیه گفت : شما منتظران واقعی هستید که خود با تقوا و فضیلت و مجاهدت و تلاش در این مسیر گام برمی‌دارید و خداوند بزرگ را شاکریم که عمر مان را در این مسیر قرار داد.

وی افزود : شما مردم ارومیه نشان دادید همواره مدافعین واقعی انقلاب هستید واین دیار دیار مجاهدت و تلاش و کار است.

قالیباف اظهارداشت : در اینجا اقوام و فرهنگ‌های گوناگون در سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برمی‌دارند و شهیدان باکری، شهید حسنی، شهید امینی و بیش از ۱۲ هزار شهید این استان یاد می‌کنیم.

وی افزود : ما مدیون امام هستیم  و امام مردی بود که جز برای خدا کلامی نگفت و شما ملت با پاره‌های تن خودتان و با آگاهی خودتان باعث احیا مجدد اسلام و عزت امت اسلامی شدید.
قالیباف: ایجاد خدشه در یکپارچگی ملت یک حرام سیاسی است

وی افزود : ما امروز در حقیقت معنی واقعی کلمه یک ملت را درک می‌کنیم و امروز مردانگی و عزت را بعد از ۴۶ سال با همه سختی‌ها می‌بینیم.
قالیباف اظهار داشت : هر کسی بخواهد این یکپارچگی ملت را مخدوش کند کاری حرام سیاسی انجام داده است.

وی افزود : مقام معظم رهبری فرمودند امام به خود، به خدا و هم به مردم ایمان داشت و امروز هر اقدام و هر کاری منهای مردم به دور از مکتب امام و مسیر شهداست.
 وی در پایان تاکید کرد : ما باید به سمت مسیری برویم که بتوانیم روز به روز ایران را قوی‌تر کنیم.