به گزارش میراثآریا، فرزاد شریفی گفت: در نهمین روز از دهه فجر، نخستین جلسه کارگروه ثبت دفاع مقدس و انقلاب اسلامی با حضور اعضای کارگروه حفظ ارزشهای دفاع مقدس، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، کارشناسان میراثفرهنگی استان در سالن جلسات ادارهکل برگزار شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام افزود: در این جلسه مقرر شد جلسات به صورت نوبهای و دو ماه یکبار ضمن احصای آثار قابل ثبت در استان و آموزش با مشارکت پژوهشگران حوزه دفاع مقدس و سمنها برگزار شود.
شریفی تصریح کرد: در این جلسه ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان بهعنوان رئیس کارگروه و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس به عنوان دبیر و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد شهید و سازمان تبلیغات به عنوان اعضای کار گروه به منظور ثبت آثار دفاع مقدس و انقلاب اسلامی مشخص شدند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام یادآور شد: دفاع مقدس مهمترین میراثی است که برای کشور از رشادتها و جانفشانی جوانان مومن و متدین به یادگار مانده و باید برای ماندگاری آن تلاشی مضاعف کرد.
انتهای پیام/