به گزارش اقتصادنیوز، شرکت هواپیمایی امارات که زبانزد خاص و عام در جهان است، نقشه های جدیدی را برای سال 2025 در سر می پروراند؛ موضوعی که مدیر این شرکت در ترکیه، بلغارستان و رومانی هم بر آن مهر تاییدی زد و در این باره به آناتولی گفت: با تقاضای قوی مسافر، بار و استراتژیهای نوآورانه، شرکت هواپیمایی مستقر در دبی در حال ساخت یک مسیر جدید برای آینده صنعت هوانوردی است.
این کمپانی در نیمه اول سال 2024-25 به رکورد 62.2 میلیارد درهم اماراتی (16.9 میلیارد دلار) درآمد رسید؛ درآمدی که به لطف تقاضای بالای سفر، عرضه هواپیماهای بهسازی شده و از سرگیری مسیرهای کلیدی، 5 درصد افزایش نسبت به سال گذشته داشته است.
مهمت گورکایناک در این باره گفت: «در حالی که ما با چالشهایی مانند قیمتهای بیثبات سوخت و تنشهای ژئوپلیتیکی مواجه بودیم، سازگاری ما تضمین کرد که نه تنها به اهداف خود دست پیدا کردهایم، بلکه از آنها نیز فراتر رفتیم».
وی افزود که تعهد این ایرلاین به خدمات مشتریان نقشی اساسی در حفظ موقعیت رهبری آن در صنعت هوانوردی جهانی ایفا کرد.
اقدامات مهم شرکت امارات در سال 2024 شامل راه اندازی مسیرهای جدید مانند بوگوتا از طریق میامی و ماداگاسکار از طریق سیشل و همچنین از سرگیری خدمات روزانه به پنوم پن می شود.
امارات همچنین به عنوان بخشی از یک برنامه بهسازی 4 میلیارد دلاری، فضای داخلی کاملاً تازهسازی شدهای را برای هشت هواپیما عرضه کرد و آخرین تجربیات خود را در پرواز -در بیش از 30 مسیر- معرفی کرد.
گورکاینک با تاکید بر اینکه امارات قصد دارد به گسترش دامنه جهانی خود ادامه دهد، خاطرنشان کرد که این شرکت هواپیمایی قصد دارد هواپیمای جدید ایرباس A350-900 خود را معرفی کند که فرصتهایی را برای خدمات رسانی به فرودگاههای متوسط و مقاصد دوربرد باز میکند.
انتظار میرود A350 در مسیرهای بحرین، مسقط، لیون، کلمبو و بمبئی با مقاصد اضافی، -حداکثر تا 15 ساعت از دبی،- در ماههای آینده معرفی شود.
او گفت که تا پایان سال 2025، امارات قصد دارد 10 فروند A350 در 9 مقصد در خدمت داشته باشد.
امارات همچنین در حال تعمیق شراکت ها برای تقویت اتصال است، گورکاینک در این باره تاکید کرد: زیرا توافقات اخیر با AirPeace، Avianca و SNCF Railway نشان دهنده تعهد این شرکت هواپیمایی به ارائه تجربیات یکپارچه سفر است.
او افزود: «استراتژی ما حول محور نوآوری، تعالی و پایداری می چرخد. شبکه رو به رشد امارات و مشارکت های تقویت شده تضمین می کند که خط هوایی منتخب میلیون ها نفر در سراسر جهان باقی می ماند.
امارات همچنین کلاس پرمیوم اکونومی خود را پس از موفقیت چشمگیر خود گسترش خواهد داد و به عرضه بوئینگ 777های بازسازی شده خود به مسیرهای کلیدی ایالات متحده از جمله شیکاگو، سیاتل و میامی ادامه خواهد داد.
گورکاینک به آناتولی گفت: از آنجایی که صنعت هوانوردی تمرکز خود را بر پایداری تشدید میکند، امارات با سرمایهگذاری قابل توجهی در کاهش انتشار گازهای گلخانهای و استفاده از سوختهای هوایی پایدار (SAF) پیشتاز است.
در سال 2024، این شرکت هواپیمایی SAF را برای اولین بار در سنگاپور، لندن هیترو و آمستردام ارتقا داد و به ابتکار هوانوردی برای انرژی های تجدیدپذیر (aireg) در آلمان پیوست.
این شرکت هواپیمایی همچنین در حال پیاده سازی سیستم ارزیابی زیست محیطی انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی (IEnvA) برای مدیریت اثرات زیست محیطی در سراسر عملیات پرواز است و به بهینه سازی مسیرهای پرواز و سرمایه گذاری در هواپیماهای کم مصرف ادامه می دهد.
در سال 2025، امارات قصد دارد قابلیت های دیجیتالی خود را افزایش دهد و در عین حال پلتفرم های آموزشی همه جانبه را برای خدمه خود ارائه کند. این شرکت هواپیمایی همچنین از سیستم های پیشرفته برنامه ریزی پرواز برای بهینه سازی مسیرها و کاهش مصرف سوخت استفاده می کند و از کارایی عملیاتی اطمینان می دهد.
از سوی دیگر، از آنجایی که فرودگاه بینالمللی دبی (DXB) به مدیریت افزایش حجم مسافر ادامه میدهد، امارات از طریق همکاری نزدیک با فرودگاههای دبی به چالشهای ظرفیت رسیدگی میکند.
سرمایهگذاری در زیرساختها و فناوری، از جمله سیستمهای پیشرفته جابجایی چمدان و اشتراکگذاری بیدرنگ دادهها، عملیات یکپارچه را تضمین میکند.
همچنین فرودگاه بین المللی آل مکتوم (DWC) که قرار است در سال 2035 راه اندازی شود، نقش مهمی در کاهش ازدحام ایفا خواهد کرد. این فرودگاه با ظرفیت جابهجایی 260 میلیون مسافر در سال، پیشبینی میشود که وضعیت دبی را به عنوان یک مرکز جهانی هوانوردی تثبیت کند.
با این همه، اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که تجربه سفرهای خارجی را دارید، احتمال دارد که گذرتان یک بار هم به هواپیماهای شرکت امارات افتاده باشد و تجربه پروازی دلنشین را سپری کرده باشید. با این حال، مروری بر آخرین برنامه های شرکت هواپیمایی امارات، فرصت مغتنمی را ایجاد کرد تا سری به بازار ارز تهران بزنیم و از آخرین قیمت ارزهای رسمی پرترددترین مقاصد گردشگری در میان ایرانیان آگاه شویم.
قیمت درهم امارات امروز 21 بهمن 1403
آخرین کشور عربی که در دور دنیای امروز به سراغ آن رفتهایم؛ امارات است که نرخ واحد پول رسمی این کشور هم پیشروی کرده است. قیمت درهم امارات 654 تومان بالا رفته است و 25095 تومان رسید.
نرخ امروز دینار عراق امروز
دینار عراق که این روزها کمی از محدوده رنج فاصله گرفته است و در محدوده مشخص در حال نوسان است، معاملات امروز را در حالی سپری کرد که نسبت به روز گذشته افزایش قیمت دو تومانی داشت و 60 تومان خرید و فروش شد.
آخرین قیمت لیر ترکیه امروز
قیمت لیر ترکیه امروز شیب صعودی قیمت را تجربه کرد و با افزایش 60 تومانی نسبت به روز گذشته، 2550 تومان نرخ گذاری شد.
قیمت رینگیت مالزی
امروز در جریان معاملات دومین روز هفته قیمت رینگیت مالزی نسبت به روز گذشته بالا رفت و به 20770 تومان رسید. هر رینگیت در پایان فعالیت امروز بازار 540 تومان افزایش قیمت داشته است.
قیمت ریال عمان امروز
قیمت ریال عمان هم در جریان معاملات بازار ارز تهران در مقایسه با روند روز گذشته شیب صعودی را تجربه کرد و در دامنه 219 هزار تومان نوسان داد. هر ریال با افزایش ارزش 6260 تومانی، 240640 تومان قیمت گذاری و معامله شد.
قیمت منات آذربایجان در بازار
امروز همچنین قیمت منات آذربایجان مسیری جز افزایش را پیش روی خود ندید و معاملات را در حالی سپری کرد و به پایان رساند که 54220 تومان خرید و فروش شد. هر منات عصر امروز 1410 تومان افزایش قیمت داشت.
نرخ امروز درام ارمنستان
درام ارمنستان هم در جریان فعالیت بازار ارز تهران در محدوده رنج نوسان افزایشی را به ثبت رساند و 6 تومان پیشروی کرد. ارزش هر درام به 233 تومان رسید.
قیمت لاری گرجستان امروز
امروز همچنین قیمت لاری گرجستان صعودی شد و به 33520 تومان رسید تا در مقایسه با آنچه در روز گذشته تجربه کرد؛ 880 تومان افزایش ارزش داشته باشد.
نرخ امروز بات تایلند در بازار
حال نوبت آن رسیده است که به مقصد پایانی دور دنیای امروز که در شرق آسیا قرار دارد؛ سر بزنیم و به سراغ تایلند برویم. جایی که بات، واحد پول رسمی این کشور 69 تومان گران شد و 2717 تومان معامله شد.
خلاصه معاملات امروز بازار ارز تهران از فعال شدن جناح افزایشی در بازار حکایت دارد؛ روندی که در پی نوسان مثبت قیمت دلار در معاملات شکل گرفت و بر سایر ارزهای مورد معامله هم اثرگذار شد و قیمت ریال عمان بیشترین میزان رشد قیمت را تجربه کرد و درام ارمنستان هم کم نوسان ترین ارز بازار بود.
∎