شناسهٔ خبر: 71283995 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

تا انقلاب مهدی؛

آیت الله عبادی زاده: حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخی به تهدیدات دشمنان است

بندرعباس- نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخی به تهدیدات دشمنان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله محمد عبادی‌زاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، عصر یکشنبه ضمن تبریک فرا رسیدن ایام‌الله دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، تاکید کرد: ۲۲ بهمن همواره روزی است که ملت ایران با حضور حماسی خود یکبار دیگر وفاداری و بیعت خود را با آرمان‌های امام راحل، شهدا و رهبری انقلاب اسلامی تجدید می‌کنند.

وی افزود: ۲۲ بهمن، روزی است که حمایت همه‌جانبه ملت ایران از نظام جمهوری اسلامی به نمایش گذاشته می‌شود و در این روز، چشمان دوست و دشمن به مردم ایران دوخته می‌شود. مردم با حضور پرشور خود در این راهپیمایی، به دشمنان نشان خواهند داد که هیچ‌گاه از آرمان‌های انقلاب اسلامی دست نخواهند کشید.

آیت‌الله عبادی‌زاده همچنین به وضعیت بین‌المللی اشاره کرده و گفت: مردم عزیز ایران با درک صحیح از شرایط جهانی و مشکلاتی که دشمنان، به‌ویژه رئیس‌جمهور آمریکا، برای کشورمان ایجاد کرده‌اند، پاسخ محکمی خواهند داد. این پاسخ چیزی جز حضور مقتدرانه ملت در راهپیمایی ۲۲ بهمن نخواهد بود. این حضور، خواب و خیال‌های دشمنان را باطل خواهد کرد و نشان می‌دهد که مردم ایران همیشه آماده دفاع از انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی هستند.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان در پایان تاکید کرد: مردم عزیز ما با حضور گسترده خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن، نه تنها از نظام اسلامی دفاع می‌کنند، بلکه به دنیا نشان خواهند داد که انقلاب اسلامی همچنان با قوت و قدرت در مسیر خود گام برمی‌دارد. از همه عزیزان، به ویژه جوانان و خانواده‌ها دعوت می‌کنم که با شور و شوق فراوان در این راهپیمایی شرکت کنند و حماسه‌ای دیگر بسازند.

آیت‌الله عبادی‌زاده با بیان اینکه پاسخ‌گویی به تهدیدات دشمنان از طریق حضور باشکوه مردم در این راهپیمایی صورت خواهد گرفت، گفت: منتظر حضور پرشور و معنادار همه هم‌استانی‌های عزیز در راهپیمایی ۲۲ بهمن هستیم و امیدواریم این حضور بار دیگر دشمنان را پریشان‌تر از قبل کند.